Scooter rijbewijs Amsterdam | In 1 dag 

Op de scooter ben je niet alleen sneller dan op de fiets, in Amsterdam ben je vaak ook sneller dan met de auto! Je manoeuvreert moeiteloos langs de grachten waar auto’s moeite hebben om geen Amsterdammertjes te raken. Maar ja, om te mogen scooterrijden moet je wel ‘even’ je scooter rijbewijs halen. In Amsterdam doe je dat in slechts één dag bij Dagcursus. Hoe? Dat lees je verderop op deze pagina. Al overtuigd? Schrijf je dan nu in om bij onze vestiging in Amsterdam je scooter rijbewijs te halen!

Scooter rijbewijs Amsterdam

Onze pakketten 

Alléén dagcursus

Dagcursus voor 99,-

Klasikaal les
Unieke lesmethode
Herkansingstarief
100% examengericht
Gratis huiswerkpakket

Praktijk scooter

Praktijk scooter basispakket 376,-

Proefles
3 lessen & CBR- examen in 1 dag
Lesscooter+ helm
De rijles start in CBR-examengebied

Dagcursus & CBR-examen

Dagcursus & CBR-examen voor 150,-

Dagcursus & CBR-examen in 1 dag
Klassikaal les
Herkansingstarief
100% examengericht
Gratis huiswerkpakket

Scooter rijbewijs halen Amsterdam

Scootertheorie bij Dagcursus.nl

In de loop der jaren heeft Dagcursus.nl een unieke lesmethode ontwikkeld die je alleen bij Dagcursus.nl kunt volgen. De lesmethode zorgt er voor dat je een hoge slagingskans hebt voor zowel jouw scooter CBR theorie-examen als jouw CBR praktijk-examen. Het moment dat je het verkeer in gaat is het belangrijk dat je weet wat de verkeersregels zijn.

Uit ervaring weten wij dat bestuurders die de regels goed en op de juiste manier weten toe te passen minder rijlessen nodig hebben en daardoor sneller slagen voor het CBR praktijk-examen.

Bij Dagcursus.nl in Amsterdam ben je verzekerd van

Hoge Slagingskans
Loopafstand van station
100% examengericht
Ervaren docenten
Betalen op locatie

Scooters tot 45 km/u

Er zijn meerdere soorten scooters: de snorfietsvariant die tot 25 km/u mag, de bromfietsvariant waarmee je tot 45 km/u mag en de motorscooter, een motorfiets met het design van een scooter. Als we het hebben over je scooter rijbewijs halen in Amsterdam, dan gaat het om de versie tot 45 km/u. Voor snorfietsen heb je namelijk geen rijbewijs nodig en voor de motorscooter moet je een motorrijbewijs hebben.

 

Wanneer mag je je scooter rijbewijs halen?

In Nederland mag je vanaf 16 jaar je praktijkexamen voor de scooter doen. Het rijbewijs dat je dan krijgt heet rijbewijs AM. Kun je niet wachten om je scooterrijbewijs te halen en door Amsterdam te brommen? Goed nieuws: je kunt je al inschrijven voor het theorie-examen als je 15,5 jaar bent. Pak het praktijkexamen op of vlak na je verjaardag en je bent good to go! Wie in het bezit is van een auto- of motorrijbewijs heeft AM al automatisch in de pocket. Om er zeker van te zijn dat je de scooter goed kunt besturen kun je natuurlijk alsnog praktijklessen volgen.

In 1 dag je scooter rijbewijs in Amsterdam halen?

Wil je in 1 dag je scooter rijbewijs in Amsterdam halen? Dat kan! Bij Dagcursus kun je namelijk ‘s ochtends de praktijkcursus voor scooter volgen en ‘s middags nog examen doen bij het CBR, mits je daar een afspraak hebt natuurlijk. Om je in te schrijven voor het praktijkexamen moet je wel het theoriecertificaat op zak hebben. Heb je die nog niet? Schrijf je dan eerst in om je scooter theorie in 1 dag te halen. Dan kun je daarna bij ons in Amsterdam terecht om jouw scooter rijbewijs in 1 dag te halen!

Zo werkt Dagcursus.nl

Deel 1 van je scooter rijbewijs halen in Amsterdam is dus: je theoriecertificaat halen. Hiervoor moet je alle verkeersregels voor scooters uit je hoofd weten. Hou je niet van eindeloos blokken op ingewikkeld geschreven theorie? Bij Dagcursus hoeft dat ook niet. Wij hebben de theorie vertaald naar begrijpelijke teksten. ‘s Ochtends begeleiden onze ervaren docenten je door de stof. Voor je het weet ben je al examenvragen aan het oefenen. Nog voor de lunch doe je examen en loop je met je theoriecertificaat op zak naar de broodjeszaak. Tijdens het eten boek je het praktijkexamen bij het CBR, als het kan op de dag dat je bij ons je praktijkcursus hebt. ‘s Ochtends cursus, ‘s middags examen. Zo haal jij je scooter rijbewijs in Amsterdam!

Snel je scooter rijbewijs halen bij Dagcursus Amsterdam

Ben je er klaar voor om met je scooter rijbewijs op zak door Amsterdam en omgeving te rijden? Of je nu in AmsterdamAlmereHaarlemPurmerend, Hoofddorp, Alkmaar of Zaandam woont: Bij Dagcursus.nl haal jij snel je scooter rijbewijs! Schrijf je vandaag nog in bij Dagcursus. Wij helpen je snel op weg!

Veelgestelde vragen

Heb je andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

Wat houdt een voorkeursdatum in?

Dit is de datum waarop je graag je dagcursus wil komen volgen. Wij en alle andere rijschoolhouders kunnen een voorkeursdatum niet garanderen, omdat we allen geheel afhankelijk zijn van wat het CBR vrijgeeft aan examenplekken. Het CBR geeft dagelijks nieuwe plekken vrij op korte termijn en lange termijn, maar communiceert dit nooit vooraf met de rijschoolhouders. Wij nemen altijd telefonisch contact om jouw beschikbaarheid te bespreken.

Moet ik mij vooraf voorbereiden om deel te nemen aan de theoriecursus?

Het is altijd aangeraden om vooraf de verkeersborden door te nemen en te oefenen. Bij ons ontvang je gratis een huiswerkpakket voor je theorie om voor te bereiden. Als je een betaald huiswerkpakket wil aanschaffen, dan kun je gerust contact ons opnemen

Ik heb mij aangemeld bij dagcursus.nl, hoe nu verder?

Zodra jij je hebt aangemeld ontvang je altijd een bevestigingsmail van ons. Heb je geen bevestigingsmail ontvangen, dan verzoeken wij je vriendelijk om contact met ons op te nemen. Wij nemen in meeste gevallen altijd telefonisch contact met je op om jouw aanmelding te bespreken of om een datum voor de proefles en of theoriecursus te bespreken.

Waarom moet ik dagcursus.nl machtigen?

Voordat er een theorie-examen of praktijk-examen voor de auto, motor, bromfiets of recreatievaart aangevraagd kan worden, dien jij daar eerst toestemming voor te geven. Dat doe je met een machtiging.

Lees meer

Contact
 020 -23 89 500
 info@dagcursus.nl

 
Locaties
  • Amsterdam
  • Den Haag
  • Rotterdam

Binnenkort breiden wij ook uit naar andere steden.

Belangrijke pagina's

Je scooter rijbwijs of scooter theorie halen? Wij zijn er voor jou onder andere in de regio Amsterdam, Almere, Haarlem, Purmerend, Alkmaar, Zaandam, Hoorn, Hilversum, Hoofddorp.

Volg ons ook op social media