• Eenvoudig inschrijven
 • Hoge slagingskans
 • 100% examengericht
 • Ervaren docenten
 • Binnen 1 dag je theorie
 • Klassikaal les
 • Unieke lesmethode
 • Snel CBR-examendatum

Over ons

Over team Dagcursus.nl

Als passioneel & deskundig team staan wij samen klaar om jou zo goed mogelijk te helpen aan je rijbewijs. Onze enthousiaste docenten zijn professioneel & doortastend en doen altijd hun best om de beste theorieles te geven. Bij ons ben jij geen nummertje en geven wij altijd persoonlijke aandacht & actieve begeleiding. Naast de aantrekkelijke pakketten bieden we ook maatwerk pakketten aan. Wil jij meer weten over de theoriepakketten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of surf nog even verder voor meer informatie over onze theoriecursussen.

Wij regelen alles voor jou, jij hoeft niets anders te doen dan aanmelden. En wij zorgen dat jij net zoals duizenden andere gaat slagen!

Dagcursus Theorie cursus auto, scooter en motor - Over ons

Dagcursus + theorie-examen in 1 dag

Dagcursus en CBR-examen op één zelfde dag? Dat kan bij ons. Met onze dagcursus ben je maximaal voorbereid op het cbr-theorie-examen!
 

actie stamp

€ 179,-

Nu €99,-

* excl CBR examenkosten

Cursus keuze

Inloop theorie

Geen tijd doordeweeks? Kies voor inloop theorie in het weekend! Met onze weekend theorie ben je maximaal voorbereid op het cbr-theorie-examen!
 

actie stamp

€ 177,-

Nu €117,-

* excl. CBR-theorie-examen

Cursus keuze

Over de theoriecursus van Dagcursus

Ben jij op zoek naar een theoriecursus voor de auto, brommer, scooter of motor? Bij Dagcursus zorgen we ervoor dat jij de kennis goed in je hoofd krijgt en rustig je CBR-examen in kan gaan. Dit examen kun je zelfs direct na onze theoriecursus al volgen! Onze docenten geven al 20 jaar les aan jong en oud. En onze dagcursus staat nog altijd goed aangeschreven. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Meld je aan op de site of stuur een mail naar info@dagcursus.nl. Misschien is het wel de beste theorie cursus voor jou!

Dit is wat we jou bieden

Wij bieden jou direct het beste van het beste. Onze theorie cursus wordt gegeven door enthousiaste en ervaren docenten die je zo goed mogelijk op weg willen helpen. Je bent bij hen namelijk geen nummer. Ze staan voor je klaar en denken met je mee bij moeilijkheden. Onze theoriecursus staat, mede door hun inspanningen, bekend om het hoge slagingspercentage en daar zijn we trots op! Bekijk hieronder waarvoor wij allemaal een theoriecursus aanbieden en wat we nog meer voor jou kunnen doen:

 • Inloop theorie & last minute theorie
 • Dagcursus met of zonder CBR-theorie examen of alléén CBR-examen
 • Weekend theorie & privé theorie
 • Online theorie
 • Klassikaal theorie
 • Motor dagcursus theorie + CBR-examen
 • Auto dagcursus theorie + CBR-examen
 • Scooter/brommer dagcursus theorie + CBR-examen

Gericht op jongeren, geschikt voor iedereen

Denk je erover om een dagcursus te gaan volgen voor de auto, brommer of scooter? Als je snel van de spanning en stress af wil zijn, is dit waarschijnlijk de beste theorie cursus voor jou. We bieden je namelijk de mogelijkheid om na de theoriecursus meteen het CBR-examen af te leggen. Op die manier ben jij dus in 1 dag klaar. We richten ons vooral op jongeren van 16 jaar en ouder, maar uiteraard is iedereen bij ons welkom. Onze klassikale lessen zijn dan ook effectief bewezen voor zowel jong als oud.

Over de theoriecursus van Dagcursus - De beste theorie cursus

Een theoriecursus voor de brommer of scooter

Vanaf de dag dat jij 15,5 jaar oud wordt, mag je bij ons de theoriecursus voor de scooter komen volgen. Je mag dan ook al je CBR-examen afleggen, dus schrijf je bij ons in en zet na 1 dag hard werken alle zorgen al uit je hoofd! Als je denkt dat je toch langer dan een dag nodig hebt om te slagen plannen we extra lessen met je in. Ook hebben we een gratis huiswerkpakket waar jij altijd gebruik van mag maken. Hoe dan ook bieden wij jou een hoge slagingskans, of je nou alleen de theoriecursus volgt of niet. Dat is dan dus altijd de beste theorie cursus voor jou!

Motor theoriecursus vraag

Je auto theorie snel te pakken

Wil je binnenkort je auto rijbewijs gaan halen? Misschien ben je zelfs al begonnen met lessen. Het is van belang dat je op tijd je theoriebewijs hebt, anders mag je niet afrijden! Handig is dus dat jij op tijd een theoriecursus volgt om je papiertje te halen. Bij ons kun je daarvoor terecht. We begrijpen dat het een hele opgave kan zijn om je auto theorie te halen. Zelfs de beste cursisten moeten voor hun theorie cursus hard werken. Bij last van faalangst, autisme, ADHD of een andere aandoening geven wij je extra begeleiding. Samen zorgen we ervoor dat je met de beste theorie cursus voor jou het CBR-examen met vlag en wimpel behaalt.

Ook voor de motor een theoriecursus

Opvallend is dat de theoriecursus voor de motor vaak door mensen onderschat wordt. Veel deelnemers hebben al een theoriebewijs, of zelfs al een rijbewijs, van een ander voertuig. Hierdoor gaan ze luchtiger door onze dagcursus heen en haalt bijna de helft van hen de eerste examenpoging niet. Trap niet in dezelfde val! Ook als je al ervaring hebt, is het van belang om goed mee te doen. Blijf bij de les en dan ben jij na 1 dag al lekker klaar.

Waarom is dit de beste theorie cursus voor jou?

Het team van Dagcursus besteed ruime aandacht aan iedere cursist. Dit is een van de redenen dat wij een hoog slagingspercentage kunnen garanderen. Al 20 jaar bieden wij voor elke theoriecursus een ijzersterke begeleiding, hierdoor kun jij met een gerust hart en ruime kennis je CBR-examen afleggen. Nadat je bent ingeschreven hoef je niks meer te regelen en alleen nog maar je best te doen. Meld je vandaag nog aan voor onze theoriecursus en bekijk onze voordelen. Wat maakt dit wellicht tot de beste theorie cursus voor jou? :

 • 100% examengericht
 • Hoge slagingskans
 • Klassikaal les
 • Eenvoudig inschrijven
 • Theoriecursus & CBR examen in 1 dag
Theorie cursus dagcursus auto, scooter en motor - Over ons

Inschrijven voor onze theoriecursus?

Inschrijven voor onze theoriecursus is erg simpel. Allereerst meld je je aan op de website van Dagcursus. Je ontvangt hierna een bevestigingsmail. In een mail die we hier achteraan sturen vragen we jou om ons te machtigen. Zodra dit gebeurd is, bellen we je en spreken we samen af wanneer je de theoriecursus komt volgen. We sturen je hierover een nieuwe bevestigingsmail en het enige dat daarna nog moet gebeuren is dat jij op tijd op de cursuslocatie bent!

Hoe gaat het in zijn werk?

1. Meld je aan

Je ontvangt van ons bevestigingsmail.

2. Geef dagcursus.nl toestemming

(opleidnummer = 2262F8) Wij nemen telefonisch contact op om aanmelding en toestemming voor het CBR-examen te bespreken.

3. Datum afstemmen

Na ontvangst van de machtiging gaan we aan de slag en stellen we datums voor.

4. Volg de dagcursus

De dagcursus en examen is op 1 dag. Wij regelen het vervoer van/naar je theorie-examen.

5. Geslaagd!

Van het CBR ontvang je een uitslagformulier. Je kunt nu starten met je praktijk CBR-examen!

Direct contact voor onze theoriecursus

Zie jij jezelf een binnenkort een theoriecursus doen voor de scooter, brommer, motor of auto? Bij Dagcursus kun je snel aan de bak en ben je als je wilt in 1 dag klaar. Onder onze beste begeleiding is deze theorie cursus wellicht de beste theorie cursus voor jou! Schrijf je in via de website en haal net als duizenden mensen voor jou je examen. Wil je meer weten? Stuur ons een mail via info@dagcursus.nl of bel ons op 020 -2389500. We helpen je snel verder!

  NEEM CONTACT MET ONS OP
  CONTACT OPNEMEN


  Illustratie contactformulier Theoriecursus Dagcursus