• Eenvoudig inschrijven
 • Hoge slagingskans
 • 100% examengericht
 • Ervaren docenten
 • Binnen 1 dag je theorie
 • Klassikaal les
 • Unieke lesmethode
 • Snel CBR-examendatum

Auto theorie dagcursus

Doe snel onze cursus theorie examen voor de auto

Als jij op zoek bent naar een cursus voor het theorie examen voor de auto, dan kunnen wij van Dagcursus je helpen! We bieden jou de mogelijkheid om na een theoriecursus direct het CBR-examen af te leggen, zo kun je dus in 1 dag al klaar zijn. Ons team geeft vooral les aan jongeren vanaf 16 jaar oud, maar onze stof is effectief voor alle leeftijden. Lijkt onze cursus voor het theorie examen auto je iets? Meld je vandaag nog aan en volg onze klassikale lessen.

AUTO THEORIE

 • Dagcursus & CBR examen in 1 dag
 • 100% examengericht
 • Klassikaal les

Dagcursus + theorie-examen in 1 dag

Dagcursus en CBR-examen op één zelfde dag? Dat kan bij ons. Met onze dagcursus ben je maximaal voorbereid op het cbr-theorie-examen!
 

actie stamp

€ 179,-

Nu €99,-

* excl CBR examenkosten

Cursus keuze

Inloop theorie

Geen tijd doordeweeks? Kies voor inloop theorie in het weekend! Met onze weekend theorie ben je maximaal voorbereid op het cbr-theorie-examen!
 

actie stamp

€ 177,-

Nu €117,-

* excl. CBR-theorie-examen

Cursus keuze

Dit bieden we aan

Met enthousiasme staat ons team voor je klaar. We denken persoonlijk met je mee omdat je bij ons niet zomaar een nummertje bent. Dankzij onze brede ervaring weten we precies waar we het over hebben en bieden we jou een hoge slagingskans. Onze cursus voor het theorie examen auto staat dan ook bekend om het hoge slagingspercentage. Haal bij ons dus in 1 dag de cursus voor het theorie examen auto en loop als een tevreden klant bij ons de deuren uit! Bekijk ook wat we jou nog meer kunnen bieden:

 • Inloop theorie & last minute theorie
 • Dagcursus met of zonder CBR-theorie examen of alléén CBR-examen
 • Weekend theorie & privé theorie
 • Online theorie
 • Klassikaal theorie
 • Motor dagcursus theorie + CBR-examen
 • Auto dagcursus theorie + CBR-examen
 • Scooter/brommer dagcursus theorie + CBR-examen

Cursus theorie examen auto vanaf 16 jaar

Vanaf dat jij 16 jaar oud bent mag je bij ons een cursus voor het theorie examen auto komen volgen. We geven voornamelijk les aan jongeren van 16 jaar en ouder, dus dan pas je er meteen goed tussen! Ook als je ouder bent kun je nog altijd goed bij ons terecht. Onze lessen zijn 100% examengericht en effectief bewezen voor zowel jong als oud. We behandelen de stof al 20 jaar op onze unieke manier en nog altijd kunnen we mensen tevreden naar huis sturen. Schrijf je daarom direct bij ons in.

Theoriecursus auto, scooter en motor - Dagcursus

Direct je CBR-examen

Zou jij stiekem best graag in 1 dag van alle stress af zijn? Doe dan na onze cursus theorie examen auto meteen je CBR-examen. Je zorgen zijn dan na 1 dag alweer voorbij! Doordat je de kennis vers in je hoofd hebt zitten ga je gemakkelijker de strijd aan met de examenvragen. Het CBR-examen is dan dus een fluitje van een cent. Schrijf je net als duizenden anderen bij ons in en doe je examen direct na onze cursus voor het theorie examen auto.

Auto theoriecursus vraag

Hulp bij de cursus voor het theorie examen van de auto

Op het moment dat je last hebt van een aandoening bieden we jou extra hulp, mocht je dat willen. We begrijpen dat mensen met bijvoorbeeld faalangst, ADHD of autisme meer moeite kunnen hebben met onze theoriecursus dan mensen die hier geen last van hebben. En op dezelfde dag meteen een CBR-examen afleggen is natuurlijk ook niet niks. Daarom biedt ons team jou extra lessen een gratis huiswerkpakket aan. Ook jij behaalt met gemak onze cursus theorie examen auto!

Extra tijd nodig?

Extra tijd is iets wat je bij ons altijd kan aanvragen. Als jij moeilijker presteert onder tijdsdruk of moeite hebt met lezen is het niet eerlijk om het examen in dezelfde tijd af te leggen als je medecursisten. Onze cursus theorie examen auto is eerlijk, dus extra tijd aanvragen kun je gewoon doen. Geef het van tevoren even aan en dan houden wij hier rekening mee.

Waarom onze cursus theorie examen auto

Al onze docenten hebben jarenlange ervaring met meerdere soorten auto’s en kunnen jou precies vertellen hoe alles in elkaar steekt. Door de ijzersterke begeleiding die zij al 20 jaar geven zorgen wij keer op keer voor tevreden klanten. Onze cursus voor de theorie van de auto is een eitje dankzij hen! We hebben al duizenden mensen kunnen helpen, dus probeer het nu zelf! Meld je aan op onze website en bekijk onze voordelen:

 • Theoriecursus & CBR examen in 1 dag
 • 100% examengericht
 • Klassikaal les
 • Hoge slagingskans
 • Eenvoudig inschrijven
Theorie cursus auto examen

Inschrijven

Inschrijven voor onze cursus theorie examen van de auto is erg makkelijk. Je meldt je aan via onze website. Je krijgt hiervan een bevestigingsmail en in een nieuwe mail vragen we je om ons te machtigen. Zodra je dit gedaan hebt nemen we telefonisch contact met je op en overleggen we wanneer het handig is voor jou om onze cursus voor theorie examen van de auto te komen volgen. Vanaf het moment dat jij dan op de cursuslocatie bent, begeleiden wij je verder en hoef je niks meer alleen te doen!

Hoe gaat het in zijn werk?

1. Meld je aan

Je ontvangt van ons bevestigingsmail.

2. Geef dagcursus.nl toestemming

(opleidnummer = 2262F8) Wij nemen telefonisch contact op om aanmelding en toestemming voor het CBR-examen te bespreken.

3. Datum afstemmen

Na ontvangst van de machtiging gaan we aan de slag en stellen we datums voor.

4. Volg de dagcursus

De dagcursus en examen is op 1 dag. Wij regelen het vervoer van/naar je theorie-examen.

5. Geslaagd!

Van het CBR ontvang je een uitslagformulier. Je kunt nu starten met je praktijk CBR-examen!

Contact opnemen

Pluk jij graag binnen 1 dag de vruchten van een cursus theorie examen auto? Volg de theoriecursus van Dagcursus, doe op dezelfde dag je CBR-examen en focus je vol vertrouwen op je rijbewijs. Samen zetten wij een stap in de goede richting, dus schrijf je vandaag nog bij ons in. Heb je nog vragen? Bel ons op 020 -2389500 of mail ons via info@dagcursus.nl. We staan je direct te woord!

  NEEM CONTACT MET ONS OP
  CONTACT OPNEMEN


  Illustratie contactformulier Theoriecursus Dagcursus