AUTO THEORIECURSUS

Auto theoriecursus en examen op dezelfde dag.

Meld je aan:

Auto theoriecursus

Een auto theoriecursus kun je eenvoudig reserveren en meteen betalen met iDEAL of contant op kantoor.

Kies je locatie, datum en tijdstip en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Scooter, Auto en Motor
Hoge Slagingskans
Loopafstand van het station
100% examengericht
Cursisten uit heel Nederland
Betalen op locatie

Meld je vandaag nog aan voor een cursus. Nu van €180.00 voor maar €150.00!

Auto theoriecursus

Een auto theoriecursus kun je eenvoudig reserveren en meteen betalen met iDEAL of contant op kantoor.

Kies je locatie, datum en tijdstip en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Scooter, Auto en Motor
Hoge Slagingskans
Loopafstand van het station
100% examengericht
Cursisten uit heel Nederland
Betalen op locatie

Meld je vandaag nog aan voor een theoriecursus. Nu van €180.00 voor maar €150.00!

Aanmelden Auto Theoriecursus

Auto theorie-examen in 1 dag halen! Dat doe je bij Dagcursus.nl. Bekijk alle beschikbare cursusdagen en meld je aan voor de auto theoriecursus Amsterdam.  Je kan je ook opgeven voor de scooter-theorie of motor-theorie .

Aanmelden Auto Theoriecursus

Auto theorie-examen in 1 dag halen! Dat doe je bij Dagcursus.nl. Bekijk alle beschikbare cursusdagen en meld je aan voor de auto theoriecursus Amsterdam. Je kan je ook opgeven voor de scooter-theorie of motor-theorie .

Veelgestelde vragen

Bekijk hier alle veelgestelde vragen van onze leerlingen.

Wat als ik niet slaag voor mijn examen?

In verband met de corona-maatregelen hanteren wij helaas geen herkansingstarief.

Wat zit er in het actiepakket van 150 euro inbegrepen?

In het pakket zit een cursus en een examen inbegrepen. Er zit in dit pakket dus geen praktijklessen of praktijk examen inbegrepen.

Kan ik mijn scooter rijopleiding in 1 dag halen?

Je kunt je scooterrijbewijs wel in één dag halen indien je al in bezit bent van een theoriecertificaat. Het is dus niet mogelijk om het examen en praktijk examen in één dag te doen, omdat je pas een praktijkexamen kan aanvragen indien je in bezit bent van een theoriecertificaat. Onlangs zijn wij gestopt met het geven van praktijklessen, dus je kunt bij ons niet terecht voor praktijklessen en praktijkexamen. Helaas kunnen wij je ook niet doorverwijzen naar een rijschool dat praktijklessen inclusief praktijkexamen verzorgen.

Ik heb al meerdere malen examen zonder succes afgenomen. Zou een dagcursus een optie voor mij kunnen zijn?

Er zijn meerdere kandidaten die al meerdere malen een theorie examen voor auto, scooter of motor hebben gedaan en op 1 of 2 fouten zijn gezakt. Dan is een theorie dagcursus een goede uitkomst . Het is niet dat je niet slim genoeg bent voor het examen, maar dat er ook vragen worden gesteld die niet in een theorieboek staan. Die vragen staan dan in het wetboek (wvw) of in het (RVV)dat is een onderdeel van de wet. Wij behandelen die vragen ook in de dagcursus zodat je op alles voorbereid bent. Een dagcursus bij ons is examengericht en wij zorgen ervoor dat we alle onderwerpen behandelen.

Kan ik bij jullie ook een cursus volgen exclusief examen?

Ja dat is mogelijk. Via onze website kun je kiezen voor de optie alléén cursus. De kosten voor alléén een cursus is 99 euro.

Heeft een dagcursus zin als ik moeite heb met leren?

Wij krijgen veel te maken met kandidaten die leren lastig vinden. Ben je meer praktisch dan theoretisch ingesteld? Dan is de theorie dagcursus een uitkomst. Wij nemen het boek samen met je door, je hoeft dus niet eerst zelfstandig te leren. Wij geven je handige tips en ezelsbruggetjes en oefenen wij uitvoerig theorievragen. Zorg ervoor dat je goed uitgerust bent en actief mee doet in de les.

Kan ik met dyslectie een theorie dagcursus volgen?

Voor mensen met dyslexie kan het lastig zijn om de vragen tijdens de cursus op tijd te lezen. Wij hebben veel ervaring met kandidaten met dyslexie. Na het volgen van onze cursus weten de kandidaten met dyslexie precies wat en hoe ze moeten lezen. Ze herkennen de vraag al waardoor ze binnen de tijd antwoord kunnen geven op de gestelde examen vragen. Voor jou is het mogelijk om een Examen aan te vragen met extra tijd. Hier zijn wel extra kosten aan verbonden. Als jij een examen met extra tijd wil, dan kun jij dit bij het aanmelden in het opmerkingenveld aangeven.

Wanneer kan ik een theorie-examen met extra tijd aanvragen?
Als je moeite hebt met lezen of beter presteert door minder tijdsdruk dan kunnen wij een theorie-examen met extra tijd aanvragen. Bij examen met extra tijd zijn er extra kosten aan verbonden. Als je wil dat wij een theorie-examen met extra tijd voor je inplannen dan kun dit bij de aanmelding in het opmerkingenveld aangeven. De extra kosten hiervan zijn €25 euro.
Wanneer is de eerstvolgende theoriecursus?

Alle snelcursussen voor theorie of spoedcursussen voor theorie die wij aanbieden staan op onze website. Voor de data zijn wij volledig afhankelijk van de examen data die vrij komen. Dus staan de gewenste datums niet op onze site? Dan zijn er helaas voor die dag geen auto theorie, scooter theorie of motor theorie examens beschikbaar.

Ik heb geen digi-d en daarom kan ik zelf geen examen reserveren. Kunnen jullie voor mij alléén een examen reserveren?

Je dient ons eerst toestemming (machtiging) te geven voordat wij een examen voor je kunnen reserveren. Op onze website kun je kiezen voor de optie alléén examen. De kosten hiervan zijn €60,-.