• Eenvoudig inschrijven
  • Hoge slagingskans
  • 100% examengericht
  • Ervaren docenten
  • Binnen 1 dag je theorie
  • Klassikaal les
  • Unieke lesmethode
  • Snel CBR-examendatum

Inloop theorie

Nu ook inloop theorie doen bij dagcursus.nl!

Is het voor jou niet mogelijk om doordeweeks een dagcursus te volgen? Je bent dan echt niet de enige; niet iedereen kan zomaar op werkdagen vrij nemen van school of van werk om onze theorie dagcursus te volgen. Daarom kun je bij ons ook terecht voor onze klassikale inloop theorie dagcursus in het weekend. Zo kan ook jij je goed voorbereiden op je theorie-examen!

Inloop theorie

Geen tijd doordeweeks? Kies voor inloop theorie in het weekend! Met onze weekend theorie ben je maximaal voorbereid op het cbr-theorie-examen!
 

actie stamp

€ 177,-

Nu €117,-

* excl. CBR-theorie-examen

Cursus keuze

Voor wie de inloop weekend theorie dagcursus?

Moet je doordeweeks ‘gewoon’ naar school of naar je studie? Dan heb je misschien maar weinig, of zelfs helemaal geen tijd om bij ons de dagcursus te volgen. Dat geldt natuurlijk ook als je naast je school of studie moet werken om bijvoorbeeld überhaupt je rijbewijs te kunnen behalen en betalen. Het is dan natuurlijk super fijn als je je theorie kunt oefenen tijdens onze inloop dagcursus in het weekend.

Moeite met concentreren

Voor wie is onze inloop theorie dagcursus in het weekend nog meer handig? Dat is als je bijvoorbeeld moeite hebt om je een hele dag goed te concentreren, of als je meer tijd nodig hebt om de theorie goed onder de knie te krijgen. Je kunt dan je theorie-kennis in het weekend even goed bijspijkeren. Dat geldt ook als je bijvoorbeeld met één fout teveel voor je theorie-examen bent gezakt. Even je kennis goed opfrissen in het weekend tijdens de inloop dagcursus en jezelf opnieuw klaarstomen voor je extra theorie-examen, werkt dan heel goed.

Extra goed voorbereiden op het theorie-examen

Staat de datum voor je theorie-examen al rood omcirkeld in je agenda? Maar gieren de zenuwen je ineens door het lijf? Kom dan naar onze weekend theorie dagcursus om jezelf extra zekerheid te bieden over je kennis van de theorie. Het kan namelijk nooit kwaad om alles nog een keer goed te herhalen en door te nemen. Klassikaal theorie oefenen is toch anders dan thuis in je eentje alles doornemen. Je wordt er gegarandeerd altijd wijzer van. Vooral ook omdat je hoort en ziet waar de eventuele knelpunten bij andere cursisten zitten.

Inschrijven voor de inloop dagcursus theorie

De afgelopen 20 jaar hielpen we duizenden cursisten met het behalen van hun CBR-theorie examen. Wil jij dat ook? Schrijf je dan via onze website in voor onze scooter, auto of motor inloop theorie dagcursus, of bel ons op 020 238 95 00.