Scooter theorie cursus

Op dezelfde dag scooter theorie en examen bij het CBR behalen.
Scooter theorie in 1 dag

Scooter theorie in 1 dag

Theorie + Examen
135,-
  • Wat: Scooter theorie in 1 dag (+ examen)
  • Duur: 5½ uur (incl. examen)
  • Info: Officieel CBR theorie examen

Scooter Theorie CBR Examen

Scooter/brommertheorie en CBR theorie-examen haal je bij Dagcursus.nl. Aangezien wij een CBR erkent bedrijf zijn mogen wij jouw theorie CBR examen voor jouw aanvragen zonder digid. Wil jij je Brommer theorie in 1 dag halen? Meld je dan direct aan voor een van de onderstaande datums. Zo kun je vrij snel jouw brommer rijbewijs hebben!

Meld je vandaag nog aan voor een dagcursus Amsterdam. Nu van €180.00, voor maar €135.00!

Kies je gewenste locatie, datum en tijdstip en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. De theoriedagcursus kun je eenvoudig reserveren en meteen betalen met iDEAL, of contant op kantoor.

Bij Dagcursus.nl ben je verzekerd van:

  • Hoge slagingskans
  • Loopafstand van CBR
  • 100% examengericht
  • Ervaren docenten

Ervaringen van geslaagden

Tot dusver hebben we al honderden mogen helpen met het halen van hun CBR theorie in 1 dag. Een theoriecursus maakt het behalen van het CBR examen zoveel gemakkelijker. We kunnen dat blijven benadrukken, maar wie kunnen het beter uitleggen dan de geslaagden via Dagcursus zelf! Met grote regelmaat krijgen wij positieve en enthousiaste reviews op onze Facebook-pagina. Deze delen we graag met je. Zo schreef Mihai Dossantos Kombrink:

“Vandaag mijn 3e examen gedaan. Was al 2x gezakt en dacht na de 2e keer, ‘ik ga maar eens een cursus nemen’. Dat pakte supergoed uit! 1 fout! Superleerzame dag, met Hassan als supergoede leraar die alles goed en grappig uitlegt. Zeker een aanrader.”

Ook Aissah Petronilla was erg enthousiast over onze ervaren docenten:

“Voor ik hier terecht kwam ploeterde ik zelf de theorieboeken door, maar keer op keer zakte ik. Ik wilde het opgeven, tot ik hier kwam! Na een halve dag luisteren viel het kwartje bij mij. De uitleg is helder, duidelijk en zo simpel! Uiteraard geslaagd met een dikke voldoende en ik ben zo opgelucht!!! Dankjewel Hassan! Je hebt mij enorm geholpen om die kromme vraagstelling van CBR te begrijpen en er vooral niet in te trappen!”

Scooter theorie + examen

Wil jij net als Mihai en Aissah je theorie in 1 dag halen bij Dagcursus.nl? Dat kan bij ons op meerdere vestigingen, waaronder Amsterdam. Dit is de ideale manier om direct je theorie te halen zodat jij voor je scooterrijbewijs of – brommerrijbewijs kunt gaan. Bekijk alle beschikbare cursusdagen en meld je aan voor de scooter theoriecursus.

 

Meld je aan:

Volg ons op Facebook

Theorie examen in 1 dag

Boek nu snel een theoriecursus

vinkScooter, Auto en Motor
vink Hoge Slagingskans
vink Loopafstand van CBR
vink100% examengericht
vinkCursisten uit heel Nederland
vinkBetalen op locatie