Scooter theorie cursus

Op dezelfde dag scooter theorie en examen bij het CBR behalen.
Scooter theorie in 1 dag

Bij Dagcursus.nl ben je verzekerd van:
vink100% slagingskans
vink100% examengericht
vinkErvaren docenten

Scooter theorie in 1 dag

Theorie + Examen
135,-
  • Wat: Scooter theorie in 1 dag (+ examen)
  • Duur: 5½ uur (incl. examen)
  • Info: Officieel CBR theorie examen

Theorie examen scooter

Een scooter theorie en examen haal je bij Dagcursus.nl. Wij hebben cursisten door heel Nederland en werken nauw samen met het CBR. Wil jij je scooter theorie in 1 dag halen? Meld je dan direct aan voor een van de onderstaande datums. Zo kun je morgen al je scooter rijbewijs hebben!

Meld je vandaag nog aan voor een scooter theoriecursus. Nu van €180.00, voor maar €135.00!

Kies je gewenste locatie, datum en tijdstip en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. De cursus kun je eenvoudig reserveren en meteen betalen met iDEAL, of contant op kantoor.

Ervaringen van geslaagden

Tot dusver hebben we al honderden mogen helpen met het halen van hun scooter theorie in 1 dag. Een cursus maakt het behalen van het examen zoveel gemakkelijker. We kunnen dat blijven benadrukken, maar wie kunnen het beter uitleggen dan de geslaagden via Dagcursus zelf! Met grote regelmaat krijgen wij positieve en enthousiaste reviews op onze Facebook-pagina. Deze delen we graag met je.Zo schreef Mihai Dossantos Kombrink:

“Vandaag mijn 3e keer examen gedaan. Was al 2x gezakt en dacht na de 2e keer, ‘ik ga maar is een cursus nemen’ Dat pakte supergoed uit ! 1 fout ! Superleerzame dag met Hassan als supergoede leraar die alles goed en grappig uitlegt. Zeker een aanrader”

Ook Aissah Petronilla was erg enthousiast over onze ervaren docenten:

“Voor ik hier terecht kwam al zelf de theorieboeken doorgeploeterd maar keer op keer gezakt. En toen wilde ik het opgeven, tot ik hier kwam! Na een halve dag luisteren, viel het kwartje bij mij! De uitleg is helder en duidelijk en zo simpel!  Uiteraard geslaagd met een dikke voldoende en ik ben zo opgelucht!!! Dank je wel Hassan! Je hebt mij enorm geholpen om die kromme vraagstelling van CBR te begrijpen en er vooral niet in te trappen!”

Scooter theorie + examen

Wil jij net als Mihai en Aissah je scooter theorie in 1 dag halen bij Dagcursus.nl? Dat kan bij ons op meerdere vestigingen, waaronder Amsterdam. Dit is de ideale manier om direct je theorie te halen zodat jij voor je scooter- of brommerrijbewijs kunt gaan. Bekijk alle beschikbare cursusdagen en meld je aan voor de scooter theoriecursus. Het theorie examen scooter is al gereserveerd.

 

Meld je aan:

Volg ons op Facebook

Theorie examen in 1 dag

Boek nu snel een theoriecursus

vinkScooter, Auto en Motor
vink100% slagingskans
vink100% examengericht
vinkCursisten uit heel Nederland