Scooter theorie in 1 dag – Dagcursus

Droom je over een mooie scooter of heb je ‘m al voor de deur staan? Wil jij daarom je scooterrijbewijs zo snel mogelijk halen. Dan ben je bij ons mogelijk op het juiste adres. Een scooterrijbewijs bestaat uit 2 delen, het CBR theorie-examen en het CBR praktijkexamen. Ben je 15,5 Jaar of ouder dan mag je het CBR theorie- examen afnemen bij het CBR. Het CBR praktijk-examen kan je pas afleggen als je 16 jaar of ouder bent. Na het behalen van jouw scooterrijbewijs/brommerrijbewijs, mag je een bromfiets met geel kenteken en een snorfiets met blauwe kenteken (dus zonder helm) en een brommobiel besturen. 

Onze pakketten 

Alléén dagcursus

Dagcursus voor 99,-

Klasikaal les
Unieke lesmethode
Herkansingstarief
100% examengericht
Gratis huiswerkpakket

Praktijk scooter

Praktijk scooter basispakket 376,-

Proefles
3 lessen & CBR- examen in 1 dag
Lesscooter+ helm
De rijles start in CBR-examengebied

Dagcursus & CBR-examen

Dagcursus & CBR-examen voor 150,-

Dagcursus & CBR-examen in 1 dag
Klassikaal les
Herkansingstarief
100% examengericht
Gratis huiswerkpakket

Scootertheorie bij Dagcursus.nl

In de loop der jaren heeft Dagcursus.nl een unieke lesmethode ontwikkeld die je alleen bij Dagcursus.nl kunt volgen. De lesmethode zorgt er voor dat je een hoge slagingskans hebt voor zowel jouw scooter CBR theorie-examen als jouw CBR praktijk-examen. Het moment dat je het verkeer in gaat is het belangrijk dat je weet wat de verkeersregels zijn.

Uit ervaring weten wij dat bestuurders die de regels goed en op de juiste manier weten toe te passen minder rijlessen nodig hebben en daardoor sneller slagen voor het CBR praktijk-examen.

Bij Dagcursus.nl ben je verzekerd van

Hoge Slagingskans
Loopafstand van station
100% examengericht
Ervaren docenten
Betalen op locatie

Haal snel je scooter theorie

Met je theoriecertificaat op zak loop je naar je fiets. Nog even en je fiets kan in de schuur blijven. Alleen nog het praktijkexamen halen en dan pak jij voortaan de scooter. Of blijf je sportief en pak je de scooter voor lange afstanden en wanneer je haast hebt? Hoe dan ook, deze dag ging snel; de dag waarop je in 1 dag je scooter theorie hebt gehaald. Zo kan het gaan als je je inschrijft bij Dagcursus. ‘s Ochtends krijg je theorielessen waarin alles duidelijk wordt uitgelegd en je al snel begint met oefenen voor het examen. ‘s Middags doe je examen met alles nog vers in het geheugen. Ga ook voor een hoge slagingskans en haal je scooter theorie in 1 dag bij Dagcursus.

Wanneer mag je je scootertheorie halen?

We begrijpen dat je staat te popelen om die scooter te starten. Zoals je waarschijnlijk weet mag dat pas wanneer je 16 bent en een geldig scooter rijbewijs op zak hebt. Dat felbegeerde roze pasje met ‘AM’ erop krijg je pas na het behalen van je theoriecertificaat en praktijkexamen. Gelukkig mag je daar al ruim voor je verjaardag mee beginnen; wanneer je 15,5 bent mag je je aanmelden voor het CBR theorie-examen. Bij Dagcursus meld je je tegelijk aan voor de theorieles en het examen. Zo haal jij je scooter theorie in 1 dag en hoef je alleen nog maar de praktijk te doen. Die plan je slim in op of vlak na je verjaardag, zodat je vrijwel meteen vanaf je 16e de scooter mag pakken.

 

Scooter theorie volgen bij Dagcursus

Bij Dagcursus werken ervaren docenten, die je in één ochtend klaarstomen voor het examen. De traditionele manier van leren voor je scooter theorie – blokken, blokken en nog eens blokken – laten we helemaal los. In plaats daarvan volg je in de ochtend een examengerichte cursus. Welk moment je ook instapt, de theorie voor de scooter is helemaal up-to-date en afgestemd op de examenstof. De docent neemt je in groepsverband op een leuke en interactieve manier mee door de theorie. Aan de hand van voorbeelden duik je in verschillende verkeerssituaties en je krijgt volop de gelegenheid om vragen te stellen. Na ongeveer 4 uur ben je helemaal klaar voor het examen. Veel tijd om bij te komen heb je niet, want om 12u leg je het officiële CBR-examen af!

Direct examen doen

Bij Dagcursus doe je er niet eens een hele dag over om je scooter theorie te halen. De cursusdag begint ‘s ochtends om 7 uur (hey, niemand zei dat het makkelijk werd) en om 12 uur doe je al examen. Daarvoor zijn onze cursuslocaties uitgerust met speciale terminals die verbonden zijn met het CBR. Nog voor de middagspits heeft het CBR jouw ingevulde examen binnen. Zou je geslaagd zijn? Je hoort het snel!

Schrijf je nu in voor je scooter theorie

Ben je ouder dan 15,5 en sta je te popelen om je scooterrijbewijs te halen? Schrijf je dan nu in bij Dagcursus en haal je scooter theorie in 1 dag. We hebben cursuslocaties door heel Nederland waaronder in Amsterdam, Utrecht, Enschede, Eindhoven en Groningen. Heb je de theorie op zak, schrijf je dan direct in voor de praktijkcursus en het praktijkexamen bij het CBR. Nog even en je scheurt met maximaal 45 km/u op de scooter naar je bestemming. In 1 dag je scooter theorie halen? Bij Dagcursus kan het!

Veelgestelde vragen

Heb je andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

Wat houdt een voorkeursdatum in?

Dit is de datum waarop je graag je dagcursus wil komen volgen. Wij en alle andere rijschoolhouders kunnen een voorkeursdatum niet garanderen, omdat we allen geheel afhankelijk zijn van wat het CBR vrijgeeft aan examenplekken. Het CBR geeft dagelijks nieuwe plekken vrij op korte termijn en lange termijn, maar communiceert dit nooit vooraf met de rijschoolhouders. Wij nemen altijd telefonisch contact om jouw beschikbaarheid te bespreken.

Moet ik mij vooraf voorbereiden om deel te nemen aan de theoriecursus?

Het is altijd aangeraden om vooraf de verkeersborden door te nemen en te oefenen. Bij ons ontvang je gratis een huiswerkpakket voor je theorie om voor te bereiden. Als je een betaald huiswerkpakket wil aanschaffen, dan kun je gerust contact ons opnemen

Ik heb mij aangemeld bij dagcursus.nl, hoe nu verder?

Zodra jij je hebt aangemeld ontvang je altijd een bevestigingsmail van ons. Heb je geen bevestigingsmail ontvangen, dan verzoeken wij je vriendelijk om contact met ons op te nemen. Wij nemen in meeste gevallen altijd telefonisch contact met je op om jouw aanmelding te bespreken of om een datum voor de proefles en of theoriecursus te bespreken.

Waarom moet ik dagcursus.nl machtigen?

Voordat er een theorie-examen of praktijk-examen voor de auto, motor, bromfiets of recreatievaart aangevraagd kan worden, dien jij daar eerst toestemming voor te geven. Dat doe je met een machtiging.

Lees meer

Contact
 020 -23 89 500
 info@dagcursus.nl

 
Locaties
  • Amsterdam
  • Den Haag
  • Rotterdam

Binnenkort breiden wij ook uit naar andere steden.

Belangrijke pagina's

Je scooter rijbwijs of scooter theorie halen? Wij zijn er voor jou onder andere in de regio Amsterdam, Almere, Haarlem, Purmerend, Alkmaar, Zaandam, Hoorn, Hilversum, Hoofddorp.

Volg ons ook op social media