Veelgestelde vragen

Heb je andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

Wat houdt een voorkeursdatum in?

Dit is de datum waarop je graag je dagcursus wil komen volgen. Wij en alle andere rijschoolhouders kunnen een voorkeursdatum niet garanderen, omdat we allen geheel afhankelijk zijn van wat het CBR vrijgeeft aan examenplekken. Het CBR geeft dagelijks nieuwe plekken vrij op korte termijn en lange termijn, maar communiceert dit nooit vooraf met de rijschoolhouders. Wij nemen altijd telefonisch contact om jouw beschikbaarheid te bespreken.

Moet ik mij vooraf voorbereiden om deel te nemen aan de theoriecursus?

Het is altijd aangeraden om vooraf de verkeersborden door te nemen en te oefenen. Bij ons ontvang je gratis een huiswerkpakket voor je theorie om voor te bereiden. Als je een betaald huiswerkpakket wil aanschaffen, dan kun je gerust contact ons opnemen

Ik heb mij aangemeld bij dagcursus.nl, hoe nu verder?

Zodra jij je hebt aangemeld ontvang je altijd een bevestigingsmail van ons. Heb je geen bevestigingsmail ontvangen, dan verzoeken wij je vriendelijk om contact met ons op te nemen. Wij nemen in meeste gevallen altijd telefonisch contact met je op om jouw aanmelding te bespreken of om een datum voor de proefles en of theoriecursus te bespreken.

Waarom moet ik dagcursus.nl machtigen?

Voordat er een theorie-examen of praktijk-examen voor de auto, motor, bromfiets of recreatievaart aangevraagd kan worden, dien jij daar eerst toestemming voor te geven. Dat doe je met een machtiging.

Lees meer

Wanneer is de eerstvolgende theoriecursus?

Op onze website vermelden wij alléén de voorkeursdata en kan dit afwijken van de daadwerkelijke data. Wil je weten wanneer de eerstvolgende theoriecursus is, neem dan telefonisch contact met ons op. Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar van 13:00 uur t/m 15:00 uur of stuur ons mail via info@dagcursus.nl

Ik heb geen digi-d en daarom kan ik jullie niet machtigen. kunnen jullie dit zonder machtiging voor mij regelen?

Op onze website vermelden wij alléén de voorkeursdata en kan dit afwijken van de daadwerkelijke data. Wil je weten wanneer de eerstvolgende theoriecursus is, neem dan telefonisch contact met ons op. Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar van 13:00 uur t/m 15:00 uur of stuur ons mail via info@dagcursus.nl

Wanneer kan ik een theorie-examen met extra tijd aanvragen?

Als je moeite hebt met lezen of beter presteert door minder tijdsdruk dan kunnen wij een examen met extra tijd aanvragen. Bij examen met extra tijd zijn er extra kosten aan verbonden. Als je wil dat wij een theorie met extra tijd voor je inplannen dan kun dit bij de aanmelding in het opmerkingenveld aangeven. De extra kosten hiervan zijn €25 euro.

Kan  ik bij jullie ook een theoriecursus afnemen zonder examen?

Ja dat is mogelijk. Via onze website kun je kiezen voor de optie alléén theoriecursus. De kosten voor alléén een theoriecursus is 99 euro.

Vanaf welke leeftijd mag je een CBR-theorie-sooter examen afnemen?

Wanneer je 15,5 jaar bent.

Ik heb mijn theorie al. Is het mogelijk om alléén praktijk bij jullie af te nemen?

Ja dat is mogelijk. Neem contact met ons voor meer informatie.

Contact
 020 -23 89 500
 info@dagcursus.nl

 
Locaties
  • Amsterdam
  • Den Haag
  • Rotterdam

Binnenkort breiden wij ook uit naar andere steden.

Belangrijke pagina's

Je scooter rijbwijs of scooter theorie halen? Wij zijn er voor jou onder andere in de regio Amsterdam, Almere, Haarlem, Purmerend, Alkmaar, Zaandam, Hoorn, Hilversum, Hoofddorp.

Volg ons ook op social media