VEELGESTELDE VRAGEN
Bekijk hier alle veelgestelde vragen van onze leerlingen.

VESTIGINGEN

Bekijk hier alle veelgestelde vragen van onze leerlingen

WAT ALS IK NIET SLAAG VOOR MIJN EXAMEN?

In verband met de corona-maatregelen hanteren wij helaas geen herkansingstarief.

WAT ZIT ER IN HET ACTIEPAKKET INBEGREPEN?

In het pakket zit een theoriecursus en een examen inbegrepen. Er zit in dit pakket dus geen praktijklessen of praktijk examen inbegrepen.

KAN IK MIJN SCOOTER RIJOPLEIDING IN ÉÉN DAG HALEN?

Je kunt je scooter rijopleiding wel in één dag halen indien je al in bezit bent van een theoriecertificaat. Het is dus niet mogelijk om het theorie-examen en praktijk examen in één dag te doen, omdat je pas een examen kan aanvragen indien je in bezit bent van een theorie. Onlangs zijn wij gestopt met het geven van praktijklessen, dus je kunt bij ons niet terecht voor praktijklessen en examen. Helaas kunnen wij je ook niet doorverwijzen naar een rijschool dat praktijklessen inclusief examen verzorgen.

IK HEB AL MEERDERE MALEN EXAMEN ZONDER SUCCES AFGENOMEN. ZOU EEN DAGCURSUS EEN OPTIE VOOR MIJ KUNNEN ZIJN?

Er zijn meerdere kandidaten die al meerdere malen een theorie examen voor auto, scooter of motor hebben gedaan bij het op 1 of 2 fouten zijn gezakt. Dan is een theorie dagcursus een goede uitkomst. Het is niet dat je niet slim genoeg bent voor het theorie-examen, maar er worden ook vragen gesteld die niet in een theorieboek staan. Die vragen staan dan in het wetboek (wvw) of in het (RVV)dat is een onderdeel van de wet. Wij behandelen die vragen ook in de dagcursus zodat je op alles voorbereid bent. Een dagcursus bij ons is examengericht en wij zorgen ervoor dat we alle onderwerpen behandelen.

KAN IK BIJ JULLIE OOK EEN THEORIE CURSUS VOLGEN EXLUSIEF EXAMEN?
Ja dat is mogelijk. Via onze website kun je kiezen voor de optie alléén theoriecursus. De kosten voor alléén een theoriecursus is 89 euro.
HEEFT EEN DAGCURSUS ZIN ALS IK MOEITE HEB MET LEREN?
Wij krijgen veel te maken met kandidaten die leren lastig vinden. Ben je meer praktisch dan theoretisch ingesteld? Dan is de theorie dagcursus een uitkomst. Wij nemen het boek samen met je door, je hoeft dus niet eerst zelfstandig te leren. Wij geven je handige tips en ezelsbruggetjes en oefenen wij uitvoerig theorievragen. Zorg ervoor dat je goed uitgerust bent en actief mee doet in de les.
KAN IK MET DYSLECTIE EEN THEORIE DAGCURSUS VOLGEN?

Voor mensen met dyslexie kan het lastig zijn om de vragen tijdens de cursus op tijd te lezen. Wij hebben veel ervaring met kandidaten met dyslexie. Na het volgen van onze cursus weten de kandidaten met dyslexie precies wat en hoe ze moeten lezen. Ze herkennen de vraag al waardoor ze binnen de tijd antwoord kunnen geven op de gestelde theorie- examen vragen. Voor jou is het mogelijk om een Examen aan te vragen met extra tijd. Hier zijn wel extra kosten aan verbonden. Als jij een examen met extra tijd wil, dan kun jij dit bij het aanmelden in het opmerkingenveld aangeven.

WANNEER KAN IK EEN THEORIE-EXAMEN MET EXTRA TIJD AANVRAGEN?

Als je moeite hebt met lezen of beter presteert door minder tijdsdruk dan kunnen wij een examen met extra tijd aanvragen. Bij examen met extra tijd zijn er extra kosten aan verbonden. Als je wil dat wij een theorie met extra tijd voor je inplannen dan kun dit bij de aanmelding in het opmerkingenveld aangeven. De extra kosten hiervan zijn €25 euro.

Wanneer is de eerstvolgende theoriecursus?

Alle snelcursussen voor theorie of spoedcursussen voor theorie die wij aanbieden staan op onze website. Voor de data zijn wij volledig afhankelijk van de examen data die vrij komen. Dus staan de gewenste datums niet op onze site? Dan zijn er helaas voor die dag geen auto theorie, scooter theorie of motor theorie beschikbaar.

IK HEB GEEN DIGI-D EN DAAROM KAN IK ZELF GEEN EXAMEN RESERVEREN. KUNNEN JULLIE VOOR MIJ ALLÉÉN EEN EXAMEN RESERVEREN?

Je dient ons eerst toestemming (machtiging) te geven voordat wij een examen voor je kunnen reserveren. Op onze website kun je kiezen voor de optie alléén theorie. De kosten hiervan zijn € 50,-.

Volg ons op Facebook

Examen in 1 dag

Boek nu snel een theoriecursus

Scooter, Auto en Motor
Hoge Slagingskans
Loopafstand van het station
100% examengericht
Cursisten uit heel Nederland
Betalen op locatie