• Eenvoudig inschrijven
  • Hoge slagingskans
  • 100% examengericht
  • Ervaren docenten
  • Binnen 1 dag je theorie
  • Klassikaal les
  • Unieke lesmethode
  • Snel CBR-examendatum

Veelgestelde vragen

Het antwoord op alle veelgestelde vragen

Heb je andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

Dit is de datum waarop je graag je dagcursus wil komen volgen. Wij en alle andere rijschoolhouders kunnen een voorkeursdatum niet garanderen, omdat we allen geheel afhankelijk zijn van wat het CBR vrijgeeft aan examenplekken. Het CBR geeft dagelijks nieuwe plekken vrij op korte termijn en lange termijn, maar communiceert dit nooit vooraf met de rijschoolhouders. Wij nemen altijd telefonisch contact om jouw beschikbaarheid te bespreken.

Het is altijd aangeraden om vooraf de verkeersborden door te nemen en te oefenen. Bij ons ontvang je gratis een huiswerkpakket voor je theorie om voor te bereiden. Als je een betaald huiswerkpakket wil aanschaffen, dan kun je gerust contact ons opnemen.

Op onze website vermelden wij alléén de voorkeursdata en kan dit afwijken van de daadwerkelijke data. Wil je weten wanneer de eerstvolgende theoriecursus is, neem dan telefonisch contact met ons op. Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar van 13:00 uur t/m 15:00 uur of stuur ons mail via info@dagcursus.nl.

Als je moeite hebt met lezen of beter presteert door minder tijdsdruk dan kunnen wij een examen met extra tijd aanvragen. Bij examen met extra tijd zijn er extra kosten aan verbonden. Als je wil dat wij een theorie met extra tijd voor je inplannen dan kun dit bij de aanmelding in het opmerkingenveld aangeven. De extra kosten hiervan zijn €25 euro.

Zodra jij je hebt aangemeld ontvang je altijd een bevestigingsmail van ons. Heb je geen bevestigingsmail ontvangen, dan verzoeken wij je vriendelijk om contact met ons op te nemen. Wij nemen in meeste gevallen altijd telefonisch contact met op om jouw aanmelding te bespreken of om een datum voor de proefles en/of theoriecursus te bespreken.

Voordat er een theorie-examen of praktijk-examen voor de auto, motor, bromfiets of recreatievaart aangevraagd kan worden, dien jij daar eerst toestemming voor te geven. Dat doe je met een machtiging.

Nee dit kan niet. Heb je geen digi-D? Dan kun je deze aanvragen via https://digid.nl/aanvragen. Nadat je dit hebt gedaan, moet je bovenstaande stappen zo snel mogelijk doorlopen zodat wij de rest voor je kunnen regelen.
Als je geen digiD hebt, dan kun je ons niet machtigen. Als je ons niet machtigt, dan kunnen wij geen examen voor je reserveren.

Ja dat is mogelijk. Via onze website kun je kiezen voor de optie alléén theoriecursus. De kosten voor alléén een theoriecursus is 99 euro.

Ja dat is mogelijk. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Voor een Auto theoriecursus bereiden wij je al in slechts 6 uur voor op het CBR theorie-examen. Voor een scooter/bromfiets of motor theorie zelfs al in 4,5 uur.

Dit kun je telefonisch of per e-mail aan ons doorgeven. Het allerbelangrijkste is dat je dagcursus.nl laat weten op welke dagen je absoluut niet ingepland mag worden. Als je alléén op specifieke data kan, dan kun je dit dagcursus.nl weten. Dagcursus.nl doet altijd hun best om je zo goed mogelijk te helpen.

Wij krijgen veel te maken met kandidaten die leren lastig vinden. Ben je meer praktisch dan theoretisch ingesteld? Dan is de theorie dagcursus een uitkomst. Wij nemen het boek samen met je door, je hoeft dus niet eerst zelfstandig te leren. Wij geven je handige tips en ezelsbruggetjes en oefenen wij uitvoerig theorievragen. Zorg ervoor dat je goed uitgerust bent en actief meedoet in de les.

Voor mensen met dyslexie kan het lastig zijn om de vragen tijdens de cursus op tijd te lezen. Wij hebben veel ervaring met kandidaten met dyslexie. Na het volgen van onze cursus weten de kandidaten met dyslexie precies wat en hoe ze moeten lezen. Ze herkennen de vraag al waardoor ze binnen de tijd antwoord kunnen geven op de gestelde theorie- examen vragen. Voor jou is het mogelijk om een CBR-Examen aan te vragen met extra tijd. Hier zijn wel extra kosten aan verbonden. Als jij een CBR-examen met extra tijd wil, dan kun jij dit bij het aanmelden in het opmerkingenveld aangeven.

Het is niet mogelijk om de dagcursus kosteloos te annuleren of te wijzigen.

Klik op: https://www.cbr.nl/nl/mijncbr/inloggen-op-mijn-cbr.htm
1. Klik op ‘Inloggen’ op mijn.cbr.nl.
2. Vul je gebruikersnaam en wachtwoord in of log in met de DigiD-app.
3. Klik op ‘Opleider machtigen’.
4. Klik op ‘Machtiging voor theorie-examen’.
5. Klik op ‘Auto’ “scooter”of motor.
6. Vul je e-mailadres in.
7. Kies voor ‘Theorie-examen auto, scooter of motor’.
8. Klik op ‘Zoek op CBR-opleidernummer’.
9. Vul bij CBR-opleidnummer het volgende in: 2262F8
10. Naam van de rijschool= Rijschool Amsterdam
11. Ga akkoord met de voorwaarden.
12. Klik op ‘Ga verder’.
13. Klik op ‘Machtigen’.