• Eenvoudig inschrijven
 • Hoge slagingskans
 • 100% examengericht
 • Ervaren docenten
 • Binnen 1 dag je theorie
 • Klassikaal les
 • Unieke lesmethode
 • Snel CBR-examendatum

Motor theorie dagcursus

Een motor theorie cursus: bij Dagcursus kan het

Wil jij graag een motor theorie cursus volgen? Bij Dagcursus kan het! Ons team biedt jou de mogelijkheid om een theoriecursus en daarna het CBR-examen op dezelfde dag te doen. Op die manier heb jij de kennis van de cursus nog vers in je hoofd en kun je het examen vol zelfvertrouwen aangaan. Al 20 jaar lang geven we les aan alle leeftijden, dus kom er ook bij! Schrijf jezelf in bij ons op de website en haal net als duizenden anderen je motor theorie cursus, eventueel zelfs in 1 dag.

MOTOR THEORIE

 • Dagcursus & CBR examen in 1 dag
 • 100% examengericht
 • Klassikaal les

Dagcursus + theorie-examen in 1 dag

Dagcursus en CBR-examen op één zelfde dag? Dat kan bij ons. Met onze dagcursus ben je maximaal voorbereid op het cbr-theorie-examen!
 

actie stamp

€ 179,-

Nu €99,-

* excl CBR examenkosten

Cursus keuze

Inloop theorie

Geen tijd doordeweeks? Kies voor inloop theorie in het weekend! Met onze weekend theorie ben je maximaal voorbereid op het cbr-theorie-examen!
 

actie stamp

€ 177,-

Nu €117,-

* excl. CBR-theorie-examen

Cursus keuze

Dit kun je bij ons verwachten

Ons enthousiaste team staat altijd voor je klaar. Ervaren docenten nemen jou tijdens de motor theorie cursus zo goed mogelijk mee en houden persoonlijk rekening met je. Bij ons ben je namelijk niet zomaar een nummertje. We denken met je mee bij eventuele problemen en bieden je een ijzersterke begeleiding. Alles zodat jij je motor theorie cursus haalt! Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat we precies weten waar we het over hebben en dat jij een hoge slagingskans hebt. Meld je meteen bij ons aan en bekijk al onze diensten:

 • Inloop theorie & last minute theorie
 • Dagcursus met of zonder CBR-theorie examen of alléén CBR-examen
 • Weekend theorie & privé theorie
 • Online theorie
 • Klassikaal theorie
 • Motor dagcursus theorie + CBR-examen
 • Auto dagcursus theorie + CBR-examen
 • Scooter/brommer dagcursus theorie + CBR-examen

Vanaf 17 jaar onze motor theorie cursus volgen

Vanaf 17 jaar mag je bij ons je motor theorie cursus komen doen. Je moet dan nog wel tot je 18e verjaardag wachten om je praktijk examen te mogen doen, maar dan heb je alle stress voor de theorie in ieder geval vast gehad! Ons team geeft les aan alle leeftijden. De lessen zijn klassikaal en 100% examengericht. 20 jaar hanteren wij onze unieke lesmethode al en nog steeds bewijst het effectief voor jong en oud!

Theorie cursus motor examen

Met verse kennis je CBR-examen in

Je motor theorie kun je met onze cursus en begeleiding gemakkelijk in je zak steken. Vanaf je 17e kun je je bij ons inschrijven en daarna nemen wij het van je over! Tijdens de inschrijving plan je samen met ons een examendag in. Op die dag volg jij vóór je examen onze theoriecursus, zodat je kennis nog vers is als je de strijd met het examen aangaat. Je haalt dus bijna gegarandeerd je motor theorie cursus onder onze begeleiding!

Motor theoriecursus vraag

Meer hulp nodig om je motor theorie cursus te halen?

Als je last hebt van bijvoorbeeld autisme, ADHD of faalangst, dan bieden wij jou extra hulp aan. Dit doen we in de vorm van extra lessen en door je inzicht te geven in de strikvragen van het CBR. Ook hebben we een gratis huiswerkpakket voor je waarmee jij je vast uitgebreid kunt voorbereiden! Onze docenten begrijpen dat de motor theorie cursus halen een hele opgave kan zijn. Samen met jou zetten we alles op alles om te zorgen dat ook jij je motor theorie cursus te pakken hebt.

Extra tijd bij je examen

Het is altijd mogelijk om extra tijd aan te vragen voor tijdens je examen. Presteren onder druk is namelijk niet altijd even leuk. Ook als je minder goed bent in lezen is het niet eerlijk om in dezelfde tijd je motor theorie cursus te moeten halen. Verder raden we aan om je goed je best te doen. Elk examen zijn er wel een paar mensen die denken dat alles wel goed komt omdat ze al een ander theoriebewijs hebben behaald. Trap niet in dezelfde val en vraag om hulp als het even niet meer gaat. Haal samen met je medecursisten je motor theorie cursus!

Jouw motor theorie cursus met dank aan deze docenten

Onze docenten weten door hun jarenlange ervaring exact waar ze het over hebben. Al 20 jaar lang zorgen ze voor een hoge slagingskans tijdens het CBR-examen. Duizenden cursisten hebben hun motor theorie cursus gehaald dankzij de ijzersterke begeleiding van onze docenten! Probeer het zelf ook en schrijf je vandaag nog bij ons in. Profiteer daarbij meteen van onze voordelen:

 • Hoge slagingskans
 • 100% examengericht
 • Klassikaal les
 • Eenvoudig inschrijven
 • Theoriecursus & CBR-examen in 1 dag

Hoe gaat het in zijn werk?

1. Meld je aan

Je ontvangt van ons bevestigingsmail.

2. Geef dagcursus.nl toestemming

(opleidnummer = 2262F8) Wij nemen telefonisch contact op om aanmelding en toestemming voor het CBR-examen te bespreken.

3. Datum afstemmen

Na ontvangst van de machtiging gaan we aan de slag en stellen we datums voor.

4. Volg de dagcursus

De dagcursus en examen is op 1 dag. Wij regelen het vervoer van/naar je theorie-examen.

5. Geslaagd!

Van het CBR ontvang je een uitslagformulier. Je kunt nu starten met je praktijk CBR-examen!

Zo schrijf jij je in

Inschrijven voor onze motor theorie cursus is heel simpel. Je meldt je allereerst aan op onze website, zodra dit is gelukt krijg je van ons een bevestigingsmail. Hier achteraan sturen we een nieuwe mail waarin we je vragen om ons te machtigen. Nadat je dat gedaan hebt bellen we jou om je beschikbaarheid voor de theoriecursus te bespreken. Als laatste sturen we je hierover een nieuwe bevestigingsmail en daarna hoef jij alleen nog maar naar de cursus te komen. De eerste stap om je motor theorie cursus te halen is dus zo gezet.

Contact met Dagcursus voor jouw motor theorie cursus

Haal jij ook graag onder goede bedeleiding je motor theorie cursus? Meld je aan voor de theoriecursus van Dagcursus en doe eventueel op dezelfde dag meteen examen. Je motor theorie cursus halen was nog nooit zo makkelijk! Heb je nog vragen voor ons? Mail ons dan op info@dagcursus.nl of geef ons een belletje via 020 -2389500. We helpen je zo snel mogelijk verder.

  NEEM CONTACT MET ONS OP
  CONTACT OPNEMEN


  Illustratie contactformulier Theoriecursus Dagcursus