Scooter rijbewijs Hoofddorp

Ben jij er ook klaar mee om alles op de fiets of met het openbaar vervoer te doen? Op de scooter ben je vaak zoveel sneller … Tijd om je scooter rijbewijs te halen! Nabij Hoofddorp haal je vlot jouw rijbewijs AM bij Dagcursus. Bij ons krijg je op één dag de theorie én het examen. Daarna doe je hetzelfde met de praktijk en rijd je binnenkort met je scooter rijbewijs door Hoofddorp en omgeving. Klinkt goed? Schrijf je in en voor je het weet kun je die scooter starten!

Scooter rijbewijs Hoofddorp

Onze pakketten 

Alléén dagcursus

Dagcursus voor 99,-

Klasikaal les
Unieke lesmethode
Herkansingstarief
100% examengericht
Gratis huiswerkpakket

Praktijk scooter

Praktijk scooter basispakket 376,-

Proefles
3 lessen & CBR- examen in 1 dag
Lesscooter+ helm
De rijles start in CBR-examengebied

Dagcursus & CBR-examen

Dagcursus & CBR-examen voor 150,-

Dagcursus & CBR-examen in 1 dag
Klassikaal les
Herkansingstarief
100% examengericht
Gratis huiswerkpakket

Scooter rijbewijs halen Hoofddorp

Scootertheorie bij Dagcursus.nl

In de loop der jaren heeft Dagcursus.nl een unieke lesmethode ontwikkeld die je alleen bij Dagcursus.nl kunt volgen. De lesmethode zorgt er voor dat je een hoge slagingskans hebt voor zowel jouw scooter CBR theorie-examen als jouw CBR praktijk-examen. Het moment dat je het verkeer in gaat is het belangrijk dat je weet wat de verkeersregels zijn.

Uit ervaring weten wij dat bestuurders die de regels goed en op de juiste manier weten toe te passen minder rijlessen nodig hebben en daardoor sneller slagen voor het CBR praktijk-examen.

Bij Dagcursus.nl ben je in Hoofddorp verzekerd van

Hoge Slagingskans
Loopafstand van station
100% examengericht
Ervaren docenten
Betalen op locatie

Wanneer mag je je scooter rijbewijs halen?

We zullen maar direct met de deur in huis vallen: als je nog geen theoriecertificaat hebt is het onmogelijk om je scooter rijbewijs in 1 dag te halen. In Hoofddorp en de rest van Nederland kan je namelijk pas het praktijkexamen aanvragen wanneer je het theoriecertificaat op zak hebt. Heb je je scooter theorie al? Dan lukt het misschien om op dezelfde dag de praktijklessen én het CBR-praktijkexamen te plannen. We zeggen ‘misschien’ omdat we hiervoor afhankelijk zijn van de planning van het CBR. We proberen hier uiteraard rekening mee te houden, maar garanties kunnen we helaas niet geven. Maar: het is dus wel mogelijk om nabij Hoofddorp je scooter rijbewijs in 1 dag te halen!

 

Zo werkt Dagcursus

Bij Dagcursus bieden we 3 pakketten met cursussen en eventueel examens voor het behalen van je scooter rijbewijs. Vlakbij Hoofddorp, in Amsterdam, volg je de cursus bij onze leslocatie. De examens worden afgenomen bij het CBR. We bieden de volgende pakketten:

 

  • Alleen de dagcursus: hierbij volg je onze examengerichte theoriecursus. Je krijgt klassikaal les van een van onze ervaren docenten. Dankzij onze unieke lesmethode is de theoriecursus ook geschikt voor mensen die moeite hebben met leren. Na de cursus krijg je een gratis huiswerkpakket mee, waarmee je je optimaal kunt voorbereiden op het theorie-examen.
  • Theorie + praktijk: in de ochtend volg je bovenstaande theoriecursus. Daarna gaan we samen naar het CBR voor het praktijkexamen. Uiterlijk halverwege de middag loop je met je theoriecertificaat op zak naar buiten. Mits je slaagt natuurlijk. Mocht dat niet lukken en wil je een extra cursus volgen, dan hebben we een gunstig herkansingstarief voor je.
  • Compleet pakket scooterrijbewijs: voor een voordelige pakketprijs boek je in een keer alles om nabij Hoofddorp je scooter rijbewijs te halen. Op dag 1 volg je de theoriecursus en doe je theorie-examen bij het CBR. Op de tweede dag krijg je twee praktijklessen op de scooter. Mits de planning van het CBR het toelaat leg je op dezelfde dag het praktijkexamen af.

In 1 dag je scooter rijbewijs in Amsterdam halen?

Ben je geslaagd voor het praktijkexamen? Gefeliciteerd, je hebt je scooterrijbewijs gehaald! Als je bedacht had dat je direct op de scooter naar huis kon rijden, moeten we je teleurstellen. Je moet namelijk daadwerkelijk je scooter rijbewijs hebben om naar Hoofddorp of waar dan ook te mogen scooterrijden. Nog heel even geduld hebben, dus. De dag nadat je geslaagd bent voor het praktijkexamen kun je jouw rijbewijs aanvragen bij gemeente Haarlemmermeer. Heb je het roze pasje eenmaal gekregen, dan mag je de scooter starten!

 

Schrijf je in bij Dagcursus

Wil je binnenkort met je scooter rijbewijs door Hoofddorp en omgeving rijden? Schrijf je dan vandaag nog in bij Dagcursus. Of je nu in AmsterdamAlmereHaarlemPurmerend, Hoofddorp, Alkmaar of Zaandam woont: Bij Dagcursus.nl haal jij snel je scooter rijbewijs! in Gebruik een van de oranje buttons op deze site om je aan te melden. Het aanmeldformulier wijst zich vanzelf. Kom je er niet uit of heb je andere vragen, dan mag je ons altijd bellen. Wil je vlakbij Hoofddorp je scooter rijbewijs snel halen, dan zit je goed bij Dagcursus!

 

Veelgestelde vragen

Heb je andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

Wat houdt een voorkeursdatum in?

Dit is de datum waarop je graag je dagcursus wil komen volgen. Wij en alle andere rijschoolhouders kunnen een voorkeursdatum niet garanderen, omdat we allen geheel afhankelijk zijn van wat het CBR vrijgeeft aan examenplekken. Het CBR geeft dagelijks nieuwe plekken vrij op korte termijn en lange termijn, maar communiceert dit nooit vooraf met de rijschoolhouders. Wij nemen altijd telefonisch contact om jouw beschikbaarheid te bespreken.

Moet ik mij vooraf voorbereiden om deel te nemen aan de theoriecursus?

Het is altijd aangeraden om vooraf de verkeersborden door te nemen en te oefenen. Bij ons ontvang je gratis een huiswerkpakket voor je theorie om voor te bereiden. Als je een betaald huiswerkpakket wil aanschaffen, dan kun je gerust contact ons opnemen

Ik heb mij aangemeld bij dagcursus.nl, hoe nu verder?

Zodra jij je hebt aangemeld ontvang je altijd een bevestigingsmail van ons. Heb je geen bevestigingsmail ontvangen, dan verzoeken wij je vriendelijk om contact met ons op te nemen. Wij nemen in meeste gevallen altijd telefonisch contact met je op om jouw aanmelding te bespreken of om een datum voor de proefles en of theoriecursus te bespreken.

Waarom moet ik dagcursus.nl machtigen?

Voordat er een theorie-examen of praktijk-examen voor de auto, motor, bromfiets of recreatievaart aangevraagd kan worden, dien jij daar eerst toestemming voor te geven. Dat doe je met een machtiging.

Lees meer

Contact
 020 -23 89 500
 info@dagcursus.nl

 
Locaties
  • Amsterdam
  • Den Haag
  • Rotterdam

Binnenkort breiden wij ook uit naar andere steden.

Belangrijke pagina's

Je scooter rijbwijs of scooter theorie halen? Wij zijn er voor jou onder andere in de regio Amsterdam, Almere, Haarlem, Purmerend, Alkmaar, Zaandam, Hoorn, Hilversum, Hoofddorp.

Volg ons ook op social media