• Eenvoudig inschrijven
 • Hoge slagingskans
 • 100% examengericht
 • Ervaren docenten
 • Binnen 1 dag je theorie
 • Klassikaal les
 • Unieke lesmethode
 • Snel CBR-examendatum

Scooter rijbewijs Hoofddorp

Haal je scooter rijbewijs in Hoofddorp in 1 dag

Ben jij er ook klaar mee om alles op de fiets of met het openbaar vervoer te doen? Op de scooter ben je vaak zoveel sneller … Tijd om je scooter rijbewijs te halen! Nabij Hoofddorp haal je vlot jouw rijbewijs AM bij Dagcursus. Bij ons krijg je op één dag de theorie én het examen. Daarna doe je hetzelfde met de praktijk en rijd je binnenkort met je scooter rijbewijs door Hoofddorp en omgeving. Klinkt goed? Schrijf je in en voor je het weet kun je die scooter starten!

SCOOTER THEORIE

 • Dagcursus & CBR examen in 1 dag
 • 100% examengericht
 • Klassikaal les

Dagcursus + theorie-examen in 1 dag

Dagcursus en CBR-examen op één zelfde dag? Dat kan bij ons. Met onze dagcursus ben je maximaal voorbereid op het cbr-theorie-examen!
 

actie stamp

€ 179,-

Nu €99,-

* excl CBR examenkosten

Cursus keuze

Inloop theorie

Geen tijd doordeweeks? Kies voor inloop theorie in het weekend! Met onze weekend theorie ben je maximaal voorbereid op het cbr-theorie-examen!
 

actie stamp

€ 177,-

Nu €117,-

* excl. CBR-theorie-examen

Cursus keuze

Scootertheorie bij Dagcursus.nl

In de loop der jaren heeft Dagcursus.nl een unieke lesmethode ontwikkeld die je alleen bij Dagcursus.nl kunt volgen. De lesmethode zorgt er voor dat je een hoge slagingskans hebt voor zowel jouw scooter CBR theorie-examen als jouw CBR praktijk-examen. Het moment dat je het verkeer in gaat is het belangrijk dat je weet wat de verkeersregels zijn.

Uit ervaring weten wij dat bestuurders die de regels goed en op de juiste manier weten toe te passen minder rijlessen nodig hebben en daardoor sneller slagen voor het CBR praktijk-examen.

Bij Dagcursus.nl ben je verzekerd van:

 • Hoge Slagingskans
 • Loopafstand van station
 • 100% examengericht
 • Ervaren docenten
 • Betalen op locatie
Scooter rijbewijs

Wanneer mag je je scooter rijbewijs halen?

We zullen maar direct met de deur in huis vallen: als je nog geen theoriecertificaat hebt is het onmogelijk om je scooter rijbewijs in 1 dag te halen. In Hoofddorp en de rest van Nederland kan je namelijk pas het praktijkexamen aanvragen wanneer je het theoriecertificaat op zak hebt. Heb je je scooter theorie al? Dan lukt het misschien om op dezelfde dag de praktijklessen én het CBR-praktijkexamen te plannen. We zeggen ‘misschien’ omdat we hiervoor afhankelijk zijn van de planning van het CBR. We proberen hier uiteraard rekening mee te houden, maar garanties kunnen we helaas niet geven. Maar: het is dus wel mogelijk om nabij Hoofddorp je scooter rijbewijs in 1 dag te halen!

Scooter theoriecursus vraag

Zo werkt Dagcursus

Bij Dagcursus bieden we 3 pakketten met cursussen en eventueel examens voor het behalen van je scooter rijbewijs. Vlakbij Hoofddorp, in Amsterdam, volg je de cursus bij onze leslocatie. De examens worden afgenomen bij het CBR. We bieden de volgende pakketten:

 • Alleen de dagcursus: hierbij volg je onze examengerichte theoriecursus. Je krijgt klassikaal les van een van onze ervaren docenten. Dankzij onze unieke lesmethode is de theoriecursus ook geschikt voor mensen die moeite hebben met leren. Na de cursus krijg je een gratis huiswerkpakket mee, waarmee je je optimaal kunt voorbereiden op het theorie-examen.
 • Theorie + praktijk: in de ochtend volg je bovenstaande theoriecursus. Daarna gaan we samen naar het CBR voor het praktijkexamen. Uiterlijk halverwege de middag loop je met je theoriecertificaat op zak naar buiten. Mits je slaagt natuurlijk. Mocht dat niet lukken en wil je een extra cursus volgen, dan hebben we een gunstig herkansingstarief voor je.
 • Compleet pakket scooterrijbewijs: voor een voordelige pakketprijs boek je in een keer alles om nabij Hoofddorp je scooter rijbewijs te halen. Op dag 1 volg je de theoriecursus en doe je theorie-examen bij het CBR. Op de tweede dag krijg je twee praktijklessen op de scooter. Mits de planning van het CBR het toelaat leg je op dezelfde dag het praktijkexamen af.

In 1 dag je scooter rijbewijs in Hoofddorp halen?

Ben je geslaagd voor het praktijkexamen? Gefeliciteerd, je hebt je scooterrijbewijs gehaald! Als je bedacht had dat je direct op de scooter naar huis kon rijden, moeten we je teleurstellen. Je moet namelijk daadwerkelijk je scooter rijbewijs hebben om naar Hoofddorp of waar dan ook te mogen scooterrijden. Nog heel even geduld hebben, dus. De dag nadat je geslaagd bent voor het praktijkexamen kun je jouw rijbewijs aanvragen bij gemeente Haarlemmermeer. Heb je het roze pasje eenmaal gekregen, dan mag je de scooter starten!

Schrijf je in bij Dagcursus

Wil je binnenkort met je scooter rijbewijs door Hoofddorp en omgeving rijden? Schrijf je dan vandaag nog in bij Dagcursus. Of je nu in AmsterdamAlmereHaarlemPurmerendHoofddorp, Alkmaar of Zaandam woont: Bij Dagcursus.nl haal jij snel je scooter rijbewijs! in Gebruik een van de oranje buttons op deze site om je aan te melden. Het aanmeldformulier wijst zich vanzelf. Kom je er niet uit of heb je andere vragen, dan mag je ons altijd bellen. Wil je vlakbij Hoofddorp je scooter rijbewijs snel halen, dan zit je goed bij Dagcursus!

  NEEM CONTACT MET ONS OP
  CONTACT OPNEMEN


  Illustratie contactformulier Theoriecursus Dagcursus