Scooter rijbewijs Haarlem | In 1 dag 

Zoek je informatie over het halen van je scooter rijbewijs in Haarlem en omgeving? Dan zit je helemaal goed op deze pagina. Bij Dagcursus kun je namelijk vlakbij Haarlem je scooter theorie in 1 dag halen. ‘s Ochtends volg je een begrijpelijke en leuke theoriecursus en nog voor de lunch doe je examen. Daarna schrijf je je direct in voor de praktijkcursus en rijd je al snel met je scooter rijbewijs op zak door Haarlem. Lees er hieronder meer over of schrijf je direct in!
Scooter rijbewijs Haarlem

Onze pakketten 

Alléén dagcursus

Dagcursus voor 99,-

Klasikaal les
Unieke lesmethode
Herkansingstarief
100% examengericht
Gratis huiswerkpakket

Praktijk scooter

Praktijk scooter basispakket 376,-

Proefles
3 lessen & CBR- examen in 1 dag
Lesscooter+ helm
De rijles start in CBR-examengebied

Dagcursus & CBR-examen

Dagcursus & CBR-examen voor 150,-

Dagcursus & CBR-examen in 1 dag
Klassikaal les
Herkansingstarief
100% examengericht
Gratis huiswerkpakket

Scooter rijbewijs halen Haarlem

Scootertheorie bij Dagcursus.nl

In de loop der jaren heeft Dagcursus.nl een unieke lesmethode ontwikkeld die je alleen bij Dagcursus.nl kunt volgen. De lesmethode zorgt er voor dat je een hoge slagingskans hebt voor zowel jouw scooter CBR theorie-examen als jouw CBR praktijk-examen. Het moment dat je het verkeer in gaat is het belangrijk dat je weet wat de verkeersregels zijn.

Uit ervaring weten wij dat bestuurders die de regels goed en op de juiste manier weten toe te passen minder rijlessen nodig hebben en daardoor sneller slagen voor het CBR praktijk-examen.

Bij Dagcursus.nl in Haarlem ben je verzekerd van

Hoge Slagingskans
Loopafstand van station
100% examengericht
Ervaren docenten
Betalen op locatie

Scooter rijbewijs halen in Haarlem

We krijgen de vraag van mensen uit Haarlem of je je scooter rijbewijs in 1 dag kunt halen. In principe is dat mogelijk: als je in het bezit bent van een theoriecertificaat, kun je op dezelfde dag de praktijkcursus volgen en examen doen bij het CBR. Of dat op dezelfde middag mogelijk is, daar hebben wij geen invloed op; dit ligt aan de planning van het CBR. De minimale leeftijd om het praktijkexamen voor de scooter aan te vragen is 16 jaar. Wanneer je 15,5 bent kun je je al inschrijven voor het theorie-examen. Of het nu lukt in 1 dag of iets langer duurt, je scooter rijbewijs in Haarlem e.o. haal je het snelst bij Dagcursus.

 

Verkeersregels voor de scooter

Je moet op de hoogte zijn van de verkeersregels voor de scooter om je scooter rijbewijs in Haarlem aan te kunnen aanvragen. Dat is natuurlijk belangrijk voor de veiligheid in het verkeer. Je kunt behoorlijk vlot rijden met een scooter, dus moet je ook vlot beslissen of jij voorrang hebt of de fietser, of je de rijbaan op moet of op het fietspad moet blijven, of je in die steeg of het park mag brommen of niet. Met het theoriecertificaat bewijs je dat je de verkeersregels kent. Bij Dagcursus werken docenten met minimaal 19 jaar ervaring. Zij bereiden je op een leuke en interactieve manier voor op het examen.

 

Inschrijven en examen doen voor je scooter rijbewijs

We vertellen je graag hoe je alles voor je scooter rijbewijs in Haarlem aanvraagt. Als eerste ga je natuurlijk naar de website van Dagcursus. Je vult het aanmeldformulier gemakkelijk online in. Kies je stad (Amsterdam ligt het dichtst bij Haarlem), kies alleen cursus of cursus + examen en de gewenste datum en tijd. Alles voor je scooter theorie heb je nu geregeld. De praktijkcursus kun je binnenkort ook weer volgen bij Dagcursus. De afspraak voor het examen maak je rechtstreeks bij het CBR. Ben je geslaagd en heb je beide certificaten op zak? Dan kun je bij gemeente Haarlem je scooter rijbewijs aanvragen. Nog even en je hebt dat felbegeerde roze pasje!

Regel nu je scooter rijbewijs in Haarlem

Zoals je kon lezen regel je alles voor je scooter rijbewijs gewoon vanuit Haarlem. Of je nu in Amsterdam, Almere, Haarlem, Purmerend, Hoofddorp, Alkmaar of Zaandam woont: Bij Dagcursus.nl haal jij snel je scooter rijbewijs! Heb je vragen over rijbewijs AM halen (zo heet het scooter rijbewijs), kijk dan eens bij de veelgestelde vragen. Zit het antwoord op jouw vraag er niet bij, neem dan gerust contact met ons op. Wil je ook binnenkort met je scooter rijbewijs op zak door Haarlem en omstreken rijden? Schrijf je dan nu in bij Dagcursus!

Veelgestelde vragen

Heb je andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

Wat houdt een voorkeursdatum in?

Dit is de datum waarop je graag je dagcursus wil komen volgen. Wij en alle andere rijschoolhouders kunnen een voorkeursdatum niet garanderen, omdat we allen geheel afhankelijk zijn van wat het CBR vrijgeeft aan examenplekken. Het CBR geeft dagelijks nieuwe plekken vrij op korte termijn en lange termijn, maar communiceert dit nooit vooraf met de rijschoolhouders. Wij nemen altijd telefonisch contact om jouw beschikbaarheid te bespreken.

Moet ik mij vooraf voorbereiden om deel te nemen aan de theoriecursus?

Het is altijd aangeraden om vooraf de verkeersborden door te nemen en te oefenen. Bij ons ontvang je gratis een huiswerkpakket voor je theorie om voor te bereiden. Als je een betaald huiswerkpakket wil aanschaffen, dan kun je gerust contact ons opnemen

Ik heb mij aangemeld bij dagcursus.nl, hoe nu verder?

Zodra jij je hebt aangemeld ontvang je altijd een bevestigingsmail van ons. Heb je geen bevestigingsmail ontvangen, dan verzoeken wij je vriendelijk om contact met ons op te nemen. Wij nemen in meeste gevallen altijd telefonisch contact met je op om jouw aanmelding te bespreken of om een datum voor de proefles en of theoriecursus te bespreken.

Waarom moet ik dagcursus.nl machtigen?

Voordat er een theorie-examen of praktijk-examen voor de auto, motor, bromfiets of recreatievaart aangevraagd kan worden, dien jij daar eerst toestemming voor te geven. Dat doe je met een machtiging.

Lees meer

Contact
 020 -23 89 500
 info@dagcursus.nl

 
Locaties
  • Amsterdam
  • Den Haag
  • Rotterdam

Binnenkort breiden wij ook uit naar andere steden.

Belangrijke pagina's

Je scooter rijbwijs of scooter theorie halen? Wij zijn er voor jou onder andere in de regio Amsterdam, Almere, Haarlem, Purmerend, Alkmaar, Zaandam, Hoorn, Hilversum, Hoofddorp.

Volg ons ook op social media