• Eenvoudig inschrijven
 • Hoge slagingskans
 • 100% examengericht
 • Ervaren docenten
 • Binnen 1 dag je theorie
 • Klassikaal les
 • Unieke lesmethode
 • Snel CBR-examendatum

Scooter rijbewijs Haarlem

Haal je scooter rijbewijs in Haarlem in 1 dag

Zoek je informatie over het halen van je scooter rijbewijs in Haarlem en omgeving? Dan zit je helemaal goed op deze pagina. Bij Dagcursus kun je namelijk vlakbij Haarlem je scooter theorie in 1 dag halen. ‘s Ochtends volg je een begrijpelijke en leuke theoriecursus en nog voor de lunch doe je examen. Daarna schrijf je je direct in voor de praktijkcursus en rijd je al snel met je scooter rijbewijs op zak door Haarlem. Lees er hieronder meer over of schrijf je direct in!

SCOOTER THEORIE

 • Dagcursus & CBR examen in 1 dag
 • 100% examengericht
 • Klassikaal les

Dagcursus + theorie-examen in 1 dag

Dagcursus en CBR-examen op één zelfde dag? Dat kan bij ons. Met onze dagcursus ben je maximaal voorbereid op het cbr-theorie-examen!
 

actie stamp

€ 179,-

Nu €99,-

* excl CBR examenkosten

Cursus keuze

Inloop theorie

Geen tijd doordeweeks? Kies voor inloop theorie in het weekend! Met onze weekend theorie ben je maximaal voorbereid op het cbr-theorie-examen!
 

actie stamp

€ 177,-

Nu €117,-

* excl. CBR-theorie-examen

Cursus keuze

Scootertheorie bij Dagcursus.nl

In de loop der jaren heeft Dagcursus.nl een unieke lesmethode ontwikkeld die je alleen bij Dagcursus.nl kunt volgen. De lesmethode zorgt er voor dat je een hoge slagingskans hebt voor zowel jouw scooter CBR theorie-examen als jouw CBR praktijk-examen. Het moment dat je het verkeer in gaat is het belangrijk dat je weet wat de verkeersregels zijn.

Uit ervaring weten wij dat bestuurders die de regels goed en op de juiste manier weten toe te passen minder rijlessen nodig hebben en daardoor sneller slagen voor het CBR praktijk-examen.

Bij Dagcursus.nl ben je verzekerd van:

 • Hoge Slagingskans
 • Loopafstand van station
 • 100% examengericht
 • Ervaren docenten
 • Betalen op locatie
Scooter rijbewijs

Scooter rijbewijs halen in Haarlem

We krijgen de vraag van mensen uit Haarlem of je je scooter rijbewijs in 1 dag kunt halen. In principe is dat mogelijk: als je in het bezit bent van een theoriecertificaat, kun je op dezelfde dag de praktijkcursus volgen en examen doen bij het CBR. Of dat op dezelfde middag mogelijk is, daar hebben wij geen invloed op; dit ligt aan de planning van het CBR. De minimale leeftijd om het praktijkexamen voor de scooter aan te vragen is 16 jaar. Wanneer je 15,5 bent kun je je al inschrijven voor het theorie-examen. Of het nu lukt in 1 dag of iets langer duurt, je scooter rijbewijs in Haarlem e.o. haal je het snelst bij Dagcursus.

Scooter theoriecursus vraag

Verkeersregels voor de scooter

Je moet op de hoogte zijn van de verkeersregels voor de scooter om je scooter rijbewijs in Haarlem aan te kunnen aanvragen. Dat is natuurlijk belangrijk voor de veiligheid in het verkeer. Je kunt behoorlijk vlot rijden met een scooter, dus moet je ook vlot beslissen of jij voorrang hebt of de fietser, of je de rijbaan op moet of op het fietspad moet blijven, of je in die steeg of het park mag brommen of niet. Met het theoriecertificaat bewijs je dat je de verkeersregels kent. Bij Dagcursus werken docenten met minimaal 19 jaar ervaring. Zij bereiden je op een leuke en interactieve manier voor op het examen.

Inschrijven en examen doen voor je scooter rijbewijs

We vertellen je graag hoe je alles voor je scooter rijbewijs in Haarlem aanvraagt. Als eerste ga je natuurlijk naar de website van Dagcursus. Je vult het aanmeldformulier gemakkelijk online in. Kies je stad (Amsterdam ligt het dichtst bij Haarlem), kies alleen cursus of cursus + examen en de gewenste datum en tijd. Alles voor je scooter theorie heb je nu geregeld. De praktijkcursus kun je binnenkort ook weer volgen bij Dagcursus. De afspraak voor het examen maak je rechtstreeks bij het CBR. Ben je geslaagd en heb je beide certificaten op zak? Dan kun je bij gemeente Haarlem je scooter rijbewijs aanvragen. Nog even en je hebt dat felbegeerde roze pasje!

Regel nu je scooter rijbewijs in Haarlem

Zoals je kon lezen regel je alles voor je scooter rijbewijs gewoon vanuit Haarlem. Of je nu in AmsterdamAlmereHaarlemPurmerendHoofddorp, Alkmaar of Zaandam woont: Bij Dagcursus.nl haal jij snel je scooter rijbewijs! Heb je vragen over rijbewijs AM halen (zo heet het scooter rijbewijs), kijk dan eens bij de veelgestelde vragen. Zit het antwoord op jouw vraag er niet bij, neem dan gerust contact met ons op. Wil je ook binnenkort met je scooter rijbewijs op zak door Haarlem en omstreken rijden? Schrijf je dan nu in bij Dagcursus!

  NEEM CONTACT MET ONS OP
  CONTACT OPNEMEN


  Illustratie contactformulier Theoriecursus Dagcursus