SCOOTER THEORIE CURSUS

Op dezelfde dag scooter theorie en examen halen.

Meld je aan:

Scooter rijopleiding halen?

Een scooter rijopleiding snel halen doe je bij Dagcursus.nl. Wil je snel jouw scooter rijopleiding halen moet je tegenwoordig eerst in het bezit zijn van jouw theorie certificaat. Dat kan bij ons in 1 dag. Als je geslaagd bent voor jouw scooter theorie dan pas kan je het praktijk examen aanvragen. Wil je vervolgens jouw brommer rijopleiding in 1 dag halen? Dan gaat het als volgt,wanneer wij een praktijk examen datum hebben, plannen wij een aantal lessen voor jouw scooter Prakrijk examen. Zo kun je in sommige gevallen de volgende morgen al je brommer rijopleiding behalen!

Meld je vandaag nog aan voor een scooter theoriecursus. Nu van €180.00, voor maar €150.00!

Kies je gewenste locatie, datum en tijdstip en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. De cursus kun je eenvoudig reserveren en meteen betalen met iDEAL, of contant op kantoor.

Bij Dagcursus.nl ben je verzekerd van:

 Hoge Slagingskans
 Loopafstand van station
 100% examengericht
 Ervaren docenten
 Betalen op locatie

 

 

 

Scooter praktijk

Wanneer je 16 wordt of bent mag je examen gaan doen voor je scooter rijopleiding genoemd. Dat is natuurlijk heel handig want je mag nog geen autorijden op je 16de. Met een scooter kan je toch gemakkelijk heen en weer naar je vrienden rijden die verder weg wonen, je kan sneller bij school komen en je kan langere afstanden afleggen. De fiets kan worden ingeruild voor een snelle scooter. Niet gek dus dat meer dan de helft van de 16-jarige hun scooter rijopleiding willen halen. Wij hebben de ideale manier om je scooter rijopleiding in 1 dag te halen! Als scooter praktijk hebben we meerdere vestigingen, waaronder Amsterdam, waar jij je rijopleiding in 1 dag kan halen. We hebben een dag theoriecursus waar je aan kan mee doen. Hierbij ga jij samen met andere jongeren een hele ochtend leren voor je theorie examen met onze docenten. Na deze ochtend ga je meteen examen doen waardoor je slagingskans hoog is. Alles heb je net geleerd en het zit nog goed in je geheugen. Je hoeft dus niet meer wekenlang te leren om vervolgens te hopen dat je het gehaald hebt.

Scooter praktijk

Wanneer je 16 wordt of bent mag je examen gaan doen voor je scooter rijopleiding genoemd. Zo’n rijopleiding is natuurlijk heel handig want je mag nog geen autorijden op je 16de. Met een scooter kan je toch gemakkelijk heen en weer naar je vrienden rijden die verder weg wonen, je kan sneller bij school komen en je kan langere afstanden afleggen. De fiets kan worden ingeruild voor een snelle scooter. Niet gek dus dat meer dan de helft van de 16-jarige hun scooter rijopleiding willen halen. Wij hebben de ideale manier om je scooter rijopleiding in 1 dag te halen! Als scooter praktijk hebben we meerdere vestigingen, waaronder Amsterdam, waar jij je rijopleiding in 1 dag kan halen. We hebben een dag theoriecursus waar je aan kan mee doen. Hierbij ga jij samen met andere jongeren een hele ochtend leren voor je examen met onze docenten. Na deze ochtend ga je meteen examen doen waardoor je slagingskans hoog is. Alles heb je net geleerd en het zit nog goed in je geheugen. Je hoeft dus niet meer wekenlang te leren om vervolgens te hopen dat je het gehaald hebt.

Scooter theorie + examen

Vestigingen

Dagcursus is gevestigd in Amsterdam, maar heeft daarnaast werkvestigingen door het hele land. Waar je ook woont, Zuid-Holland of Groningen, Dagcursus heeft altijd een vestiging voor jou in de buurt zodat jij je scooter theorie en examen kunt behalen. Je vindt ons in:

 • Amsterdam
 • Arnhem
 • Deventer
 • Eindhoven
 • Enschede
 • Groningen
 • Hilversum
 • Leusden

Theorie examen

Een theoriecursus van een dag is dus de ideale manier om direct je theorie examen te halen zodat jij klaar bent voor het praktijkexamen van je scooter, die je vaak ook in 1 dag kan halen. Binnen twee dagen kan jij dus al binnen 10 minuten ergens zijn in plaats van een halfuur te fietsen! Bekijk alle beschikbare cursusdagen en meld je aan voor je scooter- of brommer rijopleiding theoriecursus.

De theorie en het praktijkexamen voor een brommer is exact hetzelfde als dat voor een scooter.

Vestigingen

Dagcursus is gevestigd in Amsterdam, maar heeft daarnaast werkvestigingen door het hele land. Waar je ook woont, Zuid-Holland of Groningen, Dagcursus heeft altijd een vestiging voor jou in de buurt zodat jij je scooter theorie en examen kunt behalen. Je vindt ons in:

 • Amsterdam
 • Arnhem
 • Deventer
 • Eindhoven
 • Enschede
 • Groningen
 • Hilversum
 • Leusden

Theorie examen

Een theoriecursus van een dag is dus de ideale manier om direct je theorie examen te halen zodat jij klaar bent voor het praktijkexamen van je scooter, die je vaak ook in 1 dag kan halen. Binnen twee dagen kan jij dus al binnen 10 minuten ergens zijn in plaats van een halfuur te fietsen! Bekijk alle beschikbare cursusdagen en meld je aan voor je scooter- of brommer rijopleiding theoriecursus.

De theorie en het praktijkexamen voor een brommer is exact hetzelfde als dat voor een scooter.

Veelgestelde vragen

Bekijk hier alle veelgestelde vragen van onze leerlingen.

Wat als ik niet slaag voor mijn examen?

In verband met de corona-maatregelen hanteren wij helaas geen herkansingstarief.

Wat zit er in het actiepakket van 150 euro inbegrepen?

In het pakket zit een cursus en een examen inbegrepen. Er zit in dit pakket dus geen praktijklessen of praktijk examen inbegrepen.

Kan ik mijn scooter rijopleiding in 1 dag halen?

Je kunt je scooterrijbewijs wel in één dag halen indien je al in bezit bent van een theoriecertificaat. Het is dus niet mogelijk om het examen en praktijk examen in één dag te doen, omdat je pas een praktijkexamen kan aanvragen indien je in bezit bent van een theoriecertificaat. Onlangs zijn wij gestopt met het geven van praktijklessen, dus je kunt bij ons niet terecht voor praktijklessen en praktijkexamen. Helaas kunnen wij je ook niet doorverwijzen naar een rijschool dat praktijklessen inclusief praktijkexamen verzorgen.

Ik heb al meerdere malen examen zonder succes afgenomen. Zou een dagcursus een optie voor mij kunnen zijn?

Er zijn meerdere kandidaten die al meerdere malen een theorie examen voor auto, scooter of motor hebben gedaan en op 1 of 2 fouten zijn gezakt. Dan is een theorie dagcursus een goede uitkomst . Het is niet dat je niet slim genoeg bent voor het examen, maar dat er ook vragen worden gesteld die niet in een theorieboek staan. Die vragen staan dan in het wetboek (wvw) of in het (RVV)dat is een onderdeel van de wet. Wij behandelen die vragen ook in de dagcursus zodat je op alles voorbereid bent. Een dagcursus bij ons is examengericht en wij zorgen ervoor dat we alle onderwerpen behandelen.

Kan ik bij jullie ook een cursus volgen exclusief examen?

Ja dat is mogelijk. Via onze website kun je kiezen voor de optie alléén cursus. De kosten voor alléén een cursus is 99 euro.

Heeft een dagcursus zin als ik moeite heb met leren?

Wij krijgen veel te maken met kandidaten die leren lastig vinden. Ben je meer praktisch dan theoretisch ingesteld? Dan is de theorie dagcursus een uitkomst. Wij nemen het boek samen met je door, je hoeft dus niet eerst zelfstandig te leren. Wij geven je handige tips en ezelsbruggetjes en oefenen wij uitvoerig theorievragen. Zorg ervoor dat je goed uitgerust bent en actief mee doet in de les.

Kan ik met dyslectie een theorie dagcursus volgen?

Voor mensen met dyslexie kan het lastig zijn om de vragen tijdens de cursus op tijd te lezen. Wij hebben veel ervaring met kandidaten met dyslexie. Na het volgen van onze cursus weten de kandidaten met dyslexie precies wat en hoe ze moeten lezen. Ze herkennen de vraag al waardoor ze binnen de tijd antwoord kunnen geven op de gestelde examen vragen. Voor jou is het mogelijk om een Examen aan te vragen met extra tijd. Hier zijn wel extra kosten aan verbonden. Als jij een examen met extra tijd wil, dan kun jij dit bij het aanmelden in het opmerkingenveld aangeven.

Wanneer kan ik een theorie-examen met extra tijd aanvragen?
Als je moeite hebt met lezen of beter presteert door minder tijdsdruk dan kunnen wij een theorie-examen met extra tijd aanvragen. Bij examen met extra tijd zijn er extra kosten aan verbonden. Als je wil dat wij een theorie-examen met extra tijd voor je inplannen dan kun dit bij de aanmelding in het opmerkingenveld aangeven. De extra kosten hiervan zijn €25 euro.
Wanneer is de eerstvolgende theoriecursus?

Alle snelcursussen voor theorie of spoedcursussen voor theorie die wij aanbieden staan op onze website. Voor de data zijn wij volledig afhankelijk van de examen data die vrij komen. Dus staan de gewenste datums niet op onze site? Dan zijn er helaas voor die dag geen auto theorie, scooter theorie of motor theorie examens beschikbaar.

Ik heb geen digi-d en daarom kan ik zelf geen examen reserveren. Kunnen jullie voor mij alléén een examen reserveren?

Je dient ons eerst toestemming (machtiging) te geven voordat wij een examen voor je kunnen reserveren. Op onze website kun je kiezen voor de optie alléén examen. De kosten hiervan zijn €60,-.