• Eenvoudig inschrijven
 • Hoge slagingskans
 • 100% examengericht
 • Ervaren docenten
 • Binnen 1 dag je theorie
 • Klassikaal les
 • Unieke lesmethode
 • Snel CBR-examendatum

Scooter rijbewijs

Scooter rijbewijs in 1 dag halen!

Dagcursus.nl heeft al meer dan 20 jaar ervaring in het geven Theorie-dagcursussen. Tot de dag van vandaag doen wij dat met veel plezier en enthousiasme. Het CBR maakt het behalen van de CBR theorie-certificaat niet gemakkelijk. Dit is begrijpelijk, omdat het steeds drukker wordt in het verkeer en het CBR de veiligheid in het verkeer zo goed als mogelijk te waarborgen. Voor veel theorie kandidaten betekent dit dat zij wel wat hulp kunnen gebruiken om te slagen voor het CBR theorie-examen.

SCOOTER THEORIE

 • Dagcursus & CBR examen in 1 dag
 • 100% examengericht
 • Klassikaal les

Dagcursus + theorie-examen in 1 dag

Dagcursus en CBR-examen op één zelfde dag? Dat kan bij ons. Met onze dagcursus ben je maximaal voorbereid op het cbr-theorie-examen!
 

actie stamp

€ 179,-

Nu €99,-

* excl CBR examenkosten

Cursus keuze

Inloop theorie

Geen tijd doordeweeks? Kies voor inloop theorie in het weekend! Met onze weekend theorie ben je maximaal voorbereid op het cbr-theorie-examen!
 

actie stamp

€ 177,-

Nu €117,-

* excl. CBR-theorie-examen

Cursus keuze

Scootertheorie bij Dagcursus.nl

In de loop der jaren heeft Dagcursus.nl een unieke lesmethode ontwikkeld die je alleen bij Dagcursus.nl kunt volgen. De lesmethode zorgt er voor dat je een hoge slagingskans hebt voor zowel jouw scooter CBR theorie-examen als jouw CBR praktijk-examen. Het moment dat je het verkeer in gaat is het belangrijk dat je weet wat de verkeersregels zijn.

Uit ervaring weten wij dat bestuurders die de regels goed en op de juiste manier weten toe te passen minder rijlessen nodig hebben en daardoor sneller slagen voor het CBR praktijk-examen.

Bij Dagcursus.nl ben je verzekerd van:

 • Hoge Slagingskans
 • Loopafstand van station
 • 100% examengericht
 • Ervaren docenten
 • Betalen op locatie
Theoriecursus auto, scooter en motor - Dagcursus

Haal snel je rijbewijs

In Nederland moet je minimaal 16 jaar oud zijn om een scooter te mogen besturen. Dat wil niet zeggen dat je na je verjaardag direct op de scooter van je broer of zus weg kunt scheuren. Je moet eerst weten wat de regels zijn voor scooters in het verkeer. Ook moet je weten hoe de scooter werkt en erop kunnen rijden. Daarom is het verplicht om een scooterrijbewijs te hebben voordat je de scooter start. We noemen dat ook wel rijbewijs AM voor scooter, brommer en brommobiel. Als je 15,5 bent mag je theorie-examen aanvragen en vanaf je 16e verjaardag mag je praktijklessen volgen. Als je het slim aanpakt haal je jouw scooter rijbewijs direct op je verjaardag!

Scooter theoriecursus vraag

Schrijf je nu in en haal snel je scooterrijbewijs

Weet je nu alles wat je moet weten om bij Dagcursus je scooterrijbewijs te halen? Zo niet, dan kun je ons gerust bellen of mailen met je vraag. We kijken bijvoorbeeld of het in jouw situatie handig is om je scooterrijbewijs in 1 dag te halen, of dat we het beter kunnen verdelen over meerdere dagen. Natuurlijk wil je snel de weg op, maar veiligheid staat voorop. Hoe dan ook, je haalt je scooterrijbewijs snel via Dagcursus.nl! Of je nu in AmsterdamAlmereHaarlemPurmerendHoofddorp, Alkmaar, Hoorn of Zaandam woont. Bij Dagcursus.nl haal jij snel je scooter rijbewijs!

WAT KOST EEN SCOOTER RIJBEWIJS?

De kosten voor je scooterrijbewijs bestaan uit verschillende onderdelen: de theorie + examen, de praktijk + examen en het rijbewijs zelf. We beginnen bij het laatste deel. Gefeliciteerd, je hebt je theorie- en praktijkexamen gehaald! Nu mag je jouw rijbewijs aanvragen bij de gemeente. De kosten hiervoor vind je op de website van jouw gemeente. Je krijgt dan zo’n echt roze rijbewijs met je pasfoto erop, die je ook als identiteitsbewijs kunt gebruiken. Op de achterkant staat bij ‘AM’ een begin- en einddatum. Dat betekent dat je vanaf nu scooter mag rijden! Oké, even een stap terug. Je moet je scooter rijbewijs nog halen. Daarvoor hebben we bij Dagcursus handige pakketten samengesteld. Je weet van tevoren precies wat het je gaat kosten om je scooterrijbewijs te halen.

THEORIECURSUS + EXAMEN €135

‘s Ochtends kom je aan bij je dichtstbijzijnde locatie van Dagcursus. We gaan vlot en doeltreffend door de verkeersregels voor scooters heen. Al snel zijn we examenvragen aan het oefenen. Dat gaat lekker! Het examen aan het eind van de dag is voor jou al geen uitdaging meer. Bam, je hebt je theoriecertificaat in de pocket!

ALLEEN DE THEORIECURSUS €99

Gaat het halen van de scooter theorie voor je scooterrijbewijs in 1 dag iets te snel? Geen probleem! We helpen je nog steeds graag met persoonlijke begeleiding. In een ochtend kom je alles te weten over de theorie. Het examen vraag je zelf aan bij het CBR, wanneer het jou uitkomt. Als je wilt kun je na de theoriecursus in je eigen tempo verder leren en oefenen.

COMPLEET PAKKET €425

Alles wat je moet kunnen en weten om je scooterrijbewijs te halen in 1 pakket. Dat is handig! In de ochtend krijg je heldere lessen, die je voorbereiden op je theorie-examen. Tijd om te rusten heb je niet, want we beginnen na de lunch meteen met praktijklessen. Niemand zei dat het makkelijk zou worden om je scooterrijbewijs in 1 dag te halen. Gelukkig ben jij een doorzetter! Als alles goed gaat haal je nog dezelfde dag je praktijkexamen. Snel je scooter rijbewijs aanvragen bij de gemeente en gaan. Check de homepage om te zien of dit pakket in de aanbieding is!

  NEEM CONTACT MET ONS OP
  CONTACT OPNEMEN


  Illustratie contactformulier Theoriecursus Dagcursus