Scooter rijbewijs in 1 dag halen!

Dagcursus.nl heeft al meer dan 20 jaar ervaring in het geven Theorie-dagcursussen. Tot de dag van vandaag doen wij dat met veel plezier en enthousiasme. Het CBR maakt het behalen van de CBR theorie-certificaat niet gemakkelijk. Dit is begrijpelijk, omdat het steeds drukker wordt in het verkeer en het CBR de veiligheid in het verkeer zo goed als mogelijk te waarborgen. Voor veel theorie kandidaten betekent dit dat zij wel wat hulp kunnen gebruiken om te slagen voor het CBR theorie-examen. 

Scooter rijbewijs

Onze pakketten 

Alléén dagcursus

Dagcursus voor 99,-

Klasikaal les
Unieke lesmethode
Herkansingstarief
100% examengericht
Gratis huiswerkpakket

Praktijk scooter

Praktijk scooter basispakket 376,-

Proefles
3 lessen & CBR- examen in 1 dag
Lesscooter+ helm
De rijles start in CBR-examengebied

Dagcursus & CBR-examen

Dagcursus & CBR-examen voor 150,-

Dagcursus & CBR-examen in 1 dag
Klassikaal les
Herkansingstarief
100% examengericht
Gratis huiswerkpakket

Scooter rijbewijs halen

Scootertheorie bij Dagcursus.nl

In de loop der jaren heeft Dagcursus.nl een unieke lesmethode ontwikkeld die je alleen bij Dagcursus.nl kunt volgen. De lesmethode zorgt er voor dat je een hoge slagingskans hebt voor zowel jouw scooter CBR theorie-examen als jouw CBR praktijk-examen. Het moment dat je het verkeer in gaat is het belangrijk dat je weet wat de verkeersregels zijn.

Uit ervaring weten wij dat bestuurders die de regels goed en op de juiste manier weten toe te passen minder rijlessen nodig hebben en daardoor sneller slagen voor het CBR praktijk-examen.

Bij Dagcursus.nl ben je verzekerd van

Hoge Slagingskans
Loopafstand van station
100% examengericht
Ervaren docenten
Betalen op locatie

Haal snel je rijbewijs

In Nederland moet je minimaal 16 jaar oud zijn om een scooter te mogen besturen. Dat wil niet zeggen dat je na je verjaardag direct op de scooter van je broer of zus weg kunt scheuren. Je moet eerst weten wat de regels zijn voor scooters in het verkeer. Ook moet je weten hoe de scooter werkt en erop kunnen rijden. Daarom is het verplicht om een scooterrijbewijs te hebben voordat je de scooter start. We noemen dat ook wel rijbewijs AM voor scooter, brommer en brommobiel. Als je 15,5 bent mag je theorie-examen aanvragen en vanaf je 16e verjaardag mag je praktijklessen volgen. Als je het slim aanpakt haal je jouw scooter rijbewijs direct op je verjaardag!

Schrijf je nu in en haal snel je scooterrijbewijs

Weet je nu alles wat je moet weten om bij Dagcursus je scooterrijbewijs te halen? Zo niet, dan kun je ons gerust bellen of mailen met je vraag. We kijken bijvoorbeeld of het in jouw situatie handig is om je scooterrijbewijs in 1 dag te halen, of dat we het beter kunnen verdelen over meerdere dagen. Natuurlijk wil je snel de weg op, maar veiligheid staat voorop. Hoe dan ook, je haalt je scooterrijbewijs snel via Dagcursus.nl! Of je nu in Amsterdam, Almere, Haarlem, Purmerend, Hoofddorp, Alkmaar, Hoorn of Zaandam woont. Bij Dagcursus.nl haal jij snel je scooter rijbewijs!

WAT KOST EEN SCOOTER RIJBEWIJS?

De kosten voor je scooterrijbewijs bestaan uit verschillende onderdelen: de theorie + examen, de praktijk + examen en het rijbewijs zelf. We beginnen bij het laatste deel. Gefeliciteerd, je hebt je theorie- en praktijkexamen gehaald! Nu mag je jouw rijbewijs aanvragen bij de gemeente. De kosten hiervoor vind je op de website van jouw gemeente. Je krijgt dan zo’n echt roze rijbewijs met je pasfoto erop, die je ook als identiteitsbewijs kunt gebruiken. Op de achterkant staat bij ‘AM’ een begin- en einddatum. Dat betekent dat je vanaf nu scooter mag rijden! Oké, even een stap terug. Je moet je scooter rijbewijs nog halen. Daarvoor hebben we bij Dagcursus handige pakketten samengesteld. Je weet van tevoren precies wat het je gaat kosten om je scooterrijbewijs te halen.

THEORIECURSUS + EXAMEN €135,-

‘s Ochtends kom je aan bij je dichtstbijzijnde locatie van Dagcursus. We gaan vlot en doeltreffend door de verkeersregels voor scooters heen. Al snel zijn we examenvragen aan het oefenen. Dat gaat lekker! Het examen aan het eind van de dag is voor jou al geen uitdaging meer. Bam, je hebt je theoriecertificaat in de pocket!

ALLEEN DE THEORIECURSUS €99

Gaat het halen van de scooter theorie voor je scooterrijbewijs in 1 dag iets te snel? Geen probleem! We helpen je nog steeds graag met persoonlijke begeleiding. In een ochtend kom je alles te weten over de theorie. Het examen vraag je zelf aan bij het CBR, wanneer het jou uitkomt. Als je wilt kun je na de theoriecursus in je eigen tempo verder leren en oefenen.

COMPLEET PAKKET €425 

Alles wat je moet kunnen en weten om je scooterrijbewijs te halen in 1 pakket. Dat is handig! In de ochtend krijg je heldere lessen, die je voorbereiden op je theorie-examen. Tijd om te rusten heb je niet, want we beginnen na de lunch meteen met praktijklessen. Niemand zei dat het makkelijk zou worden om je scooterrijbewijs in 1 dag te halen. Gelukkig ben jij een doorzetter! Als alles goed gaat haal je nog dezelfde dag je praktijkexamen. Snel je scooter rijbewijs aanvragen bij de gemeente en gaan. Check de homepage om te zien of dit pakket in de aanbieding is!

Veelgestelde vragen

Heb je andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

Wat houdt een voorkeursdatum in?

Dit is de datum waarop je graag je dagcursus wil komen volgen. Wij en alle andere rijschoolhouders kunnen een voorkeursdatum niet garanderen, omdat we allen geheel afhankelijk zijn van wat het CBR vrijgeeft aan examenplekken. Het CBR geeft dagelijks nieuwe plekken vrij op korte termijn en lange termijn, maar communiceert dit nooit vooraf met de rijschoolhouders. Wij nemen altijd telefonisch contact om jouw beschikbaarheid te bespreken.

Moet ik mij vooraf voorbereiden om deel te nemen aan de theoriecursus?

Het is altijd aangeraden om vooraf de verkeersborden door te nemen en te oefenen. Bij ons ontvang je gratis een huiswerkpakket voor je theorie om voor te bereiden. Als je een betaald huiswerkpakket wil aanschaffen, dan kun je gerust contact ons opnemen

Ik heb mij aangemeld bij dagcursus.nl, hoe nu verder?

Zodra jij je hebt aangemeld ontvang je altijd een bevestigingsmail van ons. Heb je geen bevestigingsmail ontvangen, dan verzoeken wij je vriendelijk om contact met ons op te nemen. Wij nemen in meeste gevallen altijd telefonisch contact met je op om jouw aanmelding te bespreken of om een datum voor de proefles en of theoriecursus te bespreken.

Waarom moet ik dagcursus.nl machtigen?

Voordat er een theorie-examen of praktijk-examen voor de auto, motor, bromfiets of recreatievaart aangevraagd kan worden, dien jij daar eerst toestemming voor te geven. Dat doe je met een machtiging.

Lees meer

Contact
 020 -23 89 500
 info@dagcursus.nl

 
Locaties
  • Amsterdam
  • Den Haag
  • Rotterdam

Binnenkort breiden wij ook uit naar andere steden.

Belangrijke pagina's

Je scooter rijbwijs of scooter theorie halen? Wij zijn er voor jou onder andere in de regio Amsterdam, Almere, Haarlem, Purmerend, Alkmaar, Zaandam, Hoorn, Hilversum, Hoofddorp.

Volg ons ook op social media