Scooter rijbewijs Hoorn | In 1 dag 

Je scooterrijbewijs halen in de buurt van Hoorn? Je scooter rijbewijs halen doe je in slechts één dag bij Dagcursus. Hoe? Dat vertellen we je graag verder op deze pagina. Direct inschrijven? Schrijf je dan nu in om bij onze vestiging in Hoorn je scooterrijbewijs te halen!

Scooter rijbewijs Hoorn

Onze pakketten 

Alléén dagcursus

Dagcursus voor 99,-

Klasikaal les
Unieke lesmethode
Herkansingstarief
100% examengericht
Gratis huiswerkpakket

Praktijk scooter

Praktijk scooter basispakket 376,-

Proefles
3 lessen & CBR- examen in 1 dag
Lesscooter+ helm
De rijles start in CBR-examengebied

Dagcursus & CBR-examen

Dagcursus & CBR-examen voor 150,-

Dagcursus & CBR-examen in 1 dag
Klassikaal les
Herkansingstarief
100% examengericht
Gratis huiswerkpakket

Scooter rijbewijs halen Hoorn

Scootertheorie bij Dagcursus.nl

In de loop der jaren heeft Dagcursus.nl een unieke lesmethode ontwikkeld die je alleen bij Dagcursus.nl kunt volgen. De lesmethode zorgt er voor dat je een hoge slagingskans hebt voor zowel jouw scooter CBR theorie-examen als jouw CBR praktijk-examen. Het moment dat je het verkeer in gaat is het belangrijk dat je weet wat de verkeersregels zijn.

Uit ervaring weten wij dat bestuurders die de regels goed en op de juiste manier weten toe te passen minder rijlessen nodig hebben en daardoor sneller slagen voor het CBR praktijk-examen.

Bij Dagcursus.nl in Hoorn ben je verzekerd van

Hoge Slagingskans
Loopafstand van station
100% examengericht
Ervaren docenten
Betalen op locatie

Wanneer mag je je scooter rijbewijs halen?

Vanaf 16 jaar mag je in Nederland je praktijkexamen voor de scooter doen. Het rijbewijs dat je dan krijgt heet rijbewijs AM. Kun je niet wachten om je scooterrijbewijs te halen en door Hoorn te rijden? Dan hebben wij leuk n. Ben je al in bezit van een auto- of motorrijbewijs ? Dan heb je het rijbewijs AM al automatisch in de pocket. Om er zeker van te zijn dat je de scooter goed kunt besturen kun je natuurlijk alsnog praktijklessen volgen.

 

In 1 dag je scooterrijbewijs halen?

Wil je in 1 dag je scooter rijbewijs in Hoorn halen? Dat is geen probleem! Bij Dagcursus kun je namelijk ‘s ochtends de praktijkcursus voor scooter volgen en ‘s middags nog examen doen bij het CBR (Belangrijk: je moet natuurlijk wel al een afspraak hebben ingepland!). Om je in te schrijven voor het praktijkexamen moet je wel het theoriecertificaat op zak hebben. Heb je die nog niet? Schrijf je dan eerst in om je scooter theorie in 1 dag te halen. Dan kun je daarna bij ons in Hoorn terecht om jouw scooter rijbewijs in 1 dag te halen!

Waarom kiezen voor Dagcursus?

Je start met het behalen van je theoriecertificaat, anders kan jij je scooter rijbewijs in Hoorn niet halen. Hiervoor moet je alle verkeersregels kennen. Bij Dagcurus hebben wij de theorie vertaald naar begrijpelijke teksten.  ‘s Ochtends begeleiden onze ervaren docenten je door de stof. Voor je het weet ben je al examenvragen aan het oefenen. Nog voor de lunch doe je examen en loop je met je theoriecertificaat op zak naar de broodjeszaak. Tijdens het eten boek je het praktijkexamen bij het CBR, als het kan op de dag dat je bij ons je praktijkcursus hebt. ‘s Ochtends cursus, ‘s middags examen. Zo haal jij je scooter rijbewijs in Hoorn!

Regel direct je scooter rijbewijs in Hoorn

Je weet nu precies wat je moet doen om in Hoorn je scooter rijbewijs te halen: inschrijven bij Dagcursus! Of je nu in AmsterdamAlmereHaarlemPurmerend, Hoofddorp, Alkmaar of Zaandam woont. Bij Dagcursus.nl haal jij snel je scooter rijbewijs!

Veelgestelde vragen

Heb je andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

Wat houdt een voorkeursdatum in?

Dit is de datum waarop je graag je dagcursus wil komen volgen. Wij en alle andere rijschoolhouders kunnen een voorkeursdatum niet garanderen, omdat we allen geheel afhankelijk zijn van wat het CBR vrijgeeft aan examenplekken. Het CBR geeft dagelijks nieuwe plekken vrij op korte termijn en lange termijn, maar communiceert dit nooit vooraf met de rijschoolhouders. Wij nemen altijd telefonisch contact om jouw beschikbaarheid te bespreken.

Moet ik mij vooraf voorbereiden om deel te nemen aan de theoriecursus?

Het is altijd aangeraden om vooraf de verkeersborden door te nemen en te oefenen. Bij ons ontvang je gratis een huiswerkpakket voor je theorie om voor te bereiden. Als je een betaald huiswerkpakket wil aanschaffen, dan kun je gerust contact ons opnemen

Ik heb mij aangemeld bij dagcursus.nl, hoe nu verder?

Zodra jij je hebt aangemeld ontvang je altijd een bevestigingsmail van ons. Heb je geen bevestigingsmail ontvangen, dan verzoeken wij je vriendelijk om contact met ons op te nemen. Wij nemen in meeste gevallen altijd telefonisch contact met je op om jouw aanmelding te bespreken of om een datum voor de proefles en of theoriecursus te bespreken.

Waarom moet ik dagcursus.nl machtigen?

Voordat er een theorie-examen of praktijk-examen voor de auto, motor, bromfiets of recreatievaart aangevraagd kan worden, dien jij daar eerst toestemming voor te geven. Dat doe je met een machtiging.

Lees meer

Contact
 020 -23 89 500
 info@dagcursus.nl

 
Locaties
  • Amsterdam
  • Den Haag
  • Rotterdam

Binnenkort breiden wij ook uit naar andere steden.

Belangrijke pagina's

Je scooter rijbwijs of scooter theorie halen? Wij zijn er voor jou onder andere in de regio Amsterdam, Almere, Haarlem, Purmerend, Alkmaar, Zaandam, Hoorn, Hilversum, Hoofddorp.

Volg ons ook op social media