Scooter rijbewijs Purmerend | In 1 dag 

Rij jij binnenkort met je scooter rijbewijs op zak door Purmerend en omgeving? Haal je scooter theorie in 1 dag. Kort daarna volg je de praktijkcursus en doe je het officiële CBR-examen. Nog even en dat roze pasje met ‘AM’ erop is van jou. Hoe dan, vraag je? Door je in te schrijven bij Dagcursus. Check het complete pakket met onze unieke theoriecursus en praktijklessen, beiden inclusief examen. Of kies voor een van de andere pakketten. Het is zelfs mogelijk om bij onze cursuslocatie vlakbij Purmerend je scooter rijbewijs in 1 dag te halen! Lees er hieronder meer over of schrijf je direct in.

Scooter rijbewijs Purmerend

Onze pakketten 

Alléén dagcursus

Dagcursus voor 99,-

Klasikaal les
Unieke lesmethode
Herkansingstarief
100% examengericht
Gratis huiswerkpakket

Praktijk scooter

Praktijk scooter basispakket 376,-

Proefles
3 lessen & CBR- examen in 1 dag
Lesscooter+ helm
De rijles start in CBR-examengebied

Dagcursus & CBR-examen

Dagcursus & CBR-examen voor 150,-

Dagcursus & CBR-examen in 1 dag
Klassikaal les
Herkansingstarief
100% examengericht
Gratis huiswerkpakket

Scooter rijbewijs halen Purmerend

Scootertheorie bij Dagcursus.nl

In de loop der jaren heeft Dagcursus.nl een unieke lesmethode ontwikkeld die je alleen bij Dagcursus.nl kunt volgen. De lesmethode zorgt er voor dat je een hoge slagingskans hebt voor zowel jouw scooter CBR theorie-examen als jouw CBR praktijk-examen. Het moment dat je het verkeer in gaat is het belangrijk dat je weet wat de verkeersregels zijn.

Uit ervaring weten wij dat bestuurders die de regels goed en op de juiste manier weten toe te passen minder rijlessen nodig hebben en daardoor sneller slagen voor het CBR praktijk-examen.

Bij Dagcursus.nl in Purmerend ben je verzekerd van

Hoge Slagingskans
Loopafstand van station
100% examengericht
Ervaren docenten
Betalen op locatie

Scooter rijbewijs halen in Purmerend

Had je gedacht dat er een manier zou zijn om vlakbij Purmerend je scooter rijbewijs in 1 dag te halen? Goed nieuws voor jou dus! Met de juiste voorbereiding en een beetje mazzel lukt het je zelfs om vlak na je 16e verjaardag je rijbewijs AM op te halen.

 

Stappenplan

Dit zijn de stappen die je moet volgen om vlakbij Purmerend je scooter rijbewijs in 1 dag te halen:

 

 1. Schrijf je in voor de dagcursus scootertheorie + CBR-examen bij Dagcursus. Dit kan al wanneer je 15,5 jaar oud bent. Doe dit zo vroeg mogelijk, want je moet deze stap voltooien om naar stap 2 te kunnen.
 2. Schrijf je in voor de praktijkcursus en het CBR-examen via Dagcursus. Let op: je kunt je pas inschrijven voor het praktijkexamen scooter wanneer je het theoriecertificaat hebt gehaald. Ook moet je 16 jaar oud zijn om examen te mogen doen. Wij proberen de praktijkcursus samen te laten vallen met het CBR-examen, zodat je zo snel mogelijk naar stap 3 door kunt stomen.
 3. Heb je het CBR-examen gehaald? Gefeliciteerd! Je kunt nu bij gemeente Purmerend je scooter rijbewijs aanvragen. Zij zorgen ervoor dat je het roze rijbewijspasje krijgt. Op de voorkant prijkt je pasfoto en persoonlijke informatie. Op de achterkant staat welke voertuigen je mag besturen. Achter ‘AM’ zie je een begin- en einddatum. Binnen deze periode mag jij een bromfiets (waar een scooter met geel kenteken onder valt) besturen.

Hoe werkt Dagcursus?

Het doel van Dagcursus is simpel: zorgen dat jij zo snel mogelijk je scooter rijbewijs nabij Purmerend haalt. De eerste stap is aan jou! Schrijf je in voor een van onze cursuspakketten:

 • Alleen dagcursus: wil je graag de scooter theorie in één ochtend leren en daarna de stof thuis nog eens goed tot je nemen voordat je examen doet? Dan is dit het pakket voor jou.
   
 • Dagcursus + examen: dit is hét pakket als je jouw scooter theorie in 1 dag wilt halen. Vlakbij Purmerend krijg je klassikaal les volgens onze unieke lesmethode. Nog dezelfde dag leg je het examen af op een van onze officiële CBR terminals.
   
 • Compleet pakket scooter rijbewijs Purmerend: één pakket met alles erin om vlakbij Purmerend je scooter rijbewijs te halen. Eerst doe je theorie + examen in 1 dag. Daarna schrijf je je in voor de praktijk. Je volgt dan 4 praktijklessen + het CBR-examen op 1 dag (mits de planning het toelaat).

Regel nu je scooter rijbewijs in Purmerend

Je weet nu wat je moet doen om nabij Purmerend je scooter rijbewijs te halen: inschrijven bij Dagcursus! Onze unieke lesmethode zorgt voor een hoge slagingskans. Ook als je moeite hebt met leren! Mocht je onverhoopt zakken voor de scooter theorie, dan hanteren we een voordelig herkansingstarief. Kijk maar vast bij de speciaalzaak in Purmerend voor een scooter. Of je nu in AmsterdamAlmereHaarlemPurmerend, Hoofddorp, Alkmaar of Zaandam woont. Bij Dagcursus.nl haal jij snel je scooter rijbewijs!

Veelgestelde vragen

Heb je andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

Wat houdt een voorkeursdatum in?

Dit is de datum waarop je graag je dagcursus wil komen volgen. Wij en alle andere rijschoolhouders kunnen een voorkeursdatum niet garanderen, omdat we allen geheel afhankelijk zijn van wat het CBR vrijgeeft aan examenplekken. Het CBR geeft dagelijks nieuwe plekken vrij op korte termijn en lange termijn, maar communiceert dit nooit vooraf met de rijschoolhouders. Wij nemen altijd telefonisch contact om jouw beschikbaarheid te bespreken.

Moet ik mij vooraf voorbereiden om deel te nemen aan de theoriecursus?

Het is altijd aangeraden om vooraf de verkeersborden door te nemen en te oefenen. Bij ons ontvang je gratis een huiswerkpakket voor je theorie om voor te bereiden. Als je een betaald huiswerkpakket wil aanschaffen, dan kun je gerust contact ons opnemen

Ik heb mij aangemeld bij dagcursus.nl, hoe nu verder?

Zodra jij je hebt aangemeld ontvang je altijd een bevestigingsmail van ons. Heb je geen bevestigingsmail ontvangen, dan verzoeken wij je vriendelijk om contact met ons op te nemen. Wij nemen in meeste gevallen altijd telefonisch contact met je op om jouw aanmelding te bespreken of om een datum voor de proefles en of theoriecursus te bespreken.

Waarom moet ik dagcursus.nl machtigen?

Voordat er een theorie-examen of praktijk-examen voor de auto, motor, bromfiets of recreatievaart aangevraagd kan worden, dien jij daar eerst toestemming voor te geven. Dat doe je met een machtiging.

Lees meer

Contact
 020 -23 89 500
 info@dagcursus.nl

 
Locaties
 • Amsterdam
 • Den Haag
 • Rotterdam

Binnenkort breiden wij ook uit naar andere steden.

Belangrijke pagina's

Je scooter rijbwijs of scooter theorie halen? Wij zijn er voor jou onder andere in de regio Amsterdam, Almere, Haarlem, Purmerend, Alkmaar, Zaandam, Hoorn, Hilversum, Hoofddorp.

Volg ons ook op social media