• Eenvoudig inschrijven
 • Hoge slagingskans
 • 100% examengericht
 • Ervaren docenten
 • Binnen 1 dag je theorie
 • Klassikaal les
 • Unieke lesmethode
 • Snel CBR-examendatum

Scooter rijbewijs Almere

Haal je scooter rijbewijs in Almere in 1 dag

Rijd jij binnenkort op de scooter door Almere en omgeving? Dan moet je eerst even je scooter rijbewijs halen. En daarvoor moet je het theorie-examen en praktijkexamen halen. Gelukkig is dat zo gepiept; bij Dagcursus haal je in 1 dag je scootertheorie. Je volgt ‘s ochtends de theoriecursus en doet nog voor de lunch examen. Of je nou goed kan leren of er moeite mee hebt, supersnel kan lezen of dyslectisch bent, de cursus is voor iedereen goed te volgen. Daarna pak je nog een dag voor de praktijkcursus en het praktijkexamen bij het CBR en voor je het weet heb je je scooter rijbewijs. Almere wordt ineens een stuk kleiner als je 45 km/u mag rijden!

SCOOTER THEORIE

 • Dagcursus & CBR examen in 1 dag
 • 100% examengericht
 • Klassikaal les

Dagcursus + theorie-examen in 1 dag

Dagcursus en CBR-examen op één zelfde dag? Dat kan bij ons. Met onze dagcursus ben je maximaal voorbereid op het cbr-theorie-examen!
 

actie stamp

€ 179,-

Nu €99,-

* excl CBR examenkosten

Cursus keuze

Inloop theorie

Geen tijd doordeweeks? Kies voor inloop theorie in het weekend! Met onze weekend theorie ben je maximaal voorbereid op het cbr-theorie-examen!
 

actie stamp

€ 177,-

Nu €117,-

* excl. CBR-theorie-examen

Cursus keuze

Scootertheorie bij Dagcursus.nl

In de loop der jaren heeft Dagcursus.nl een unieke lesmethode ontwikkeld die je alleen bij Dagcursus.nl kunt volgen. De lesmethode zorgt er voor dat je een hoge slagingskans hebt voor zowel jouw scooter CBR theorie-examen als jouw CBR praktijk-examen. Het moment dat je het verkeer in gaat is het belangrijk dat je weet wat de verkeersregels zijn.

Uit ervaring weten wij dat bestuurders die de regels goed en op de juiste manier weten toe te passen minder rijlessen nodig hebben en daardoor sneller slagen voor het CBR praktijk-examen.

Bij Dagcursus.nl ben je verzekerd van:

 • Hoge Slagingskans
 • Loopafstand van station
 • 100% examengericht
 • Ervaren docenten
 • Betalen op locatie
Scooter rijbewijs

Scooter rijbewijs halen in Almere

Kan iedereen in Almere zijn of haar scooter rijbewijs halen? Nee, daarvoor moet je 16 jaar of ouder zijn. Maar er is goed nieuws: als je 15,5 bent kun je al met de scooter theorie beginnen. En bij Dagcursus is het zo: eraan beginnen is dezelfde dag examen doen! Met je theoriecertificaat op zak hoef je alleen nog maar te wachten tot je 16 bent. Dan pak je de scooter en … laat je hem nog even staan, want je moet je praktijkexamen nog doen. Ook dat is bij Dagcursus snel geregeld. Je volgt ‘s ochtends praktijklessen zodat je weet hoe de scooter werkt en er gevoel mee krijgt. Dan ga je naar het CBR waar je (mogelijk dezelfde dag) een afspraak hebt om praktijkexamen te doen. Heb je die gehaald? Gefeliciteerd! Nu kun je bij gemeente Almere je scooter rijbewijs aanvragen. Heb je die op zak, dan kun je eindelijk die scooter starten.

Scooter theoriecursus vraag

Je scooter rijbewijs in 1 dag halen?

Bij Dagcursus krijgen we regelmatig de vraag vanuit Almere of het scooter rijbewijs in 1 dag gehaald kan worden. Dat is niet gemakkelijk, maar ook niet onmogelijk. Het kan alleen wanneer je het theoriecertificaat al hebt, omdat je dan pas je praktijkexamen kunt aanvragen. De scooter theorie haal je natuurlijk in 1 dag bij Dagcursus, het liefst al voor je 16e verjaardag. Als je het dan slim plant, kun je op dezelfde dag je praktijkcursus bij ons volgen en examen doen bij het CBR. Wij hebben geen invloed op de agenda van het CBR dus kunnen je hierin niks beloven. Lukt dat en slaag je, dan rijd je vlak na je verjaardag met je scooter rijbewijs op zak door Almere.

Waar kun je in Almere je scooter rijbewijs halen?

Het scooter rijbewijs zelf vraag je in Almere aan bij de gemeente. Je krijgt dan zo’n roze pasje, waarmee je je ook kunt identificeren. Op de achterkant staat bij ‘AM’ en begin- en einddatum ingevuld. In die periode mag je met dit scooterrijbewijs in Almere en de rest van Nederland rijden. Geen nood, je kunt je scooterrijbewijs daarna gewoon verlengen. Alleen voor het eerste exemplaar moet je theorie- en praktijkexamen doen. Of je nu in AmsterdamAlmere,  HaarlemPurmerendHoofddorp, Alkmaar of Zaandam woont. Bij Dagcursus.nl haal jij snel je scooter rijbewijs! De theoriecursus, het theorie-examen en de praktijklessen voor de scooter volg je vlakbij Almere op een van onze vestigingen. De dichtstbijzijnde is Amsterdam of Hilversum.

Schrijf je in en haal je scooterrijbewijs in Almere!

Je scooter theorie in 1 dag halen, daarna vlot door naar de praktijk en binnen no-time met je scooterrijbewijs door Almere rijden … klinkt goed, toch? Schrijf je nu in bij Dagcursus en je kunt snel het gas opentrekken. Natuurlijk houd je je netjes aan de verkeersregels die je bij ons geleerd hebt. We zien je inschrijving graag tegemoet. Alvast heel veel scooterplezier!

  NEEM CONTACT MET ONS OP
  CONTACT OPNEMEN


  Illustratie contactformulier Theoriecursus Dagcursus