Scooter rijbewijs Almere

Rijd jij binnenkort op de scooter door Almere en omgeving? Dan moet je eerst even je scooter rijbewijs halen. En daarvoor moet je het theorie-examen en praktijkexamen halen. Gelukkig is dat zo gepiept; bij Dagcursus haal je in 1 dag je scootertheorie. Je volgt ‘s ochtends de theoriecursus en doet nog voor de lunch examen. Of je nou goed kan leren of er moeite mee hebt, supersnel kan lezen of dyslectisch bent, de cursus is voor iedereen goed te volgen. Daarna pak je nog een dag voor de praktijkcursus en het praktijkexamen bij het CBR en voor je het weet heb je je scooter rijbewijs. Almere wordt ineens een stuk kleiner als je 45 km/u mag rijden!

Scooter rijbewijs Almere

Onze pakketten 

Alléén dagcursus

Dagcursus voor 99,-

Klasikaal les
Unieke lesmethode
Herkansingstarief
100% examengericht
Gratis huiswerkpakket

Praktijk scooter

Praktijk scooter basispakket 376,-

Proefles
3 lessen & CBR- examen in 1 dag
Lesscooter+ helm
De rijles start in CBR-examengebied

Dagcursus & CBR-examen

Dagcursus & CBR-examen voor 150,-

Dagcursus & CBR-examen in 1 dag
Klassikaal les
Herkansingstarief
100% examengericht
Gratis huiswerkpakket

Scooter rijbewijs halen Almere

Scootertheorie bij Dagcursus.nl

In de loop der jaren heeft Dagcursus.nl een unieke lesmethode ontwikkeld die je alleen bij Dagcursus.nl kunt volgen. De lesmethode zorgt er voor dat je een hoge slagingskans hebt voor zowel jouw scooter CBR theorie-examen als jouw CBR praktijk-examen. Het moment dat je het verkeer in gaat is het belangrijk dat je weet wat de verkeersregels zijn.

Uit ervaring weten wij dat bestuurders die de regels goed en op de juiste manier weten toe te passen minder rijlessen nodig hebben en daardoor sneller slagen voor het CBR praktijk-examen.

Bij Dagcursus.nl in Almere ben je verzekerd van

Hoge Slagingskans
Loopafstand van station
100% examengericht
Ervaren docenten
Betalen op locatie

Scooter rijbewijs halen in Almere

Kan iedereen in Almere zijn of haar scooter rijbewijs halen? Nee, daarvoor moet je 16 jaar of ouder zijn. Maar er is goed nieuws: als je 15,5 bent kun je al met de scooter theorie beginnen. En bij Dagcursus is het zo: eraan beginnen is dezelfde dag examen doen! Met je theoriecertificaat op zak hoef je alleen nog maar te wachten tot je 16 bent. Dan pak je de scooter en … laat je hem nog even staan, want je moet je praktijkexamen nog doen. Ook dat is bij Dagcursus snel geregeld. Je volgt ‘s ochtends praktijklessen zodat je weet hoe de scooter werkt en er gevoel mee krijgt. Dan ga je naar het CBR waar je (mogelijk dezelfde dag) een afspraak hebt om praktijkexamen te doen. Heb je die gehaald? Gefeliciteerd! Nu kun je bij gemeente Almere je scooter rijbewijs aanvragen. Heb je die op zak, dan kun je eindelijk die scooter starten.

Je scooter rijbewijs in 1 dag halen?

Bij Dagcursus krijgen we regelmatig de vraag vanuit Almere of het scooter rijbewijs in 1 dag gehaald kan worden. Dat is niet gemakkelijk, maar ook niet onmogelijk. Het kan alleen wanneer je het theoriecertificaat al hebt, omdat je dan pas je praktijkexamen kunt aanvragen. De scooter theorie haal je natuurlijk in 1 dag bij Dagcursus, het liefst al voor je 16e verjaardag. Als je het dan slim plant, kun je op dezelfde dag je praktijkcursus bij ons volgen en examen doen bij het CBR. Wij hebben geen invloed op de agenda van het CBR dus kunnen je hierin niks beloven. Lukt dat en slaag je, dan rijd je vlak na je verjaardag met je scooter rijbewijs op zak door Almere.

 

Waar kun je in Almere je scooter rijbewijs halen?

Het scooter rijbewijs zelf vraag je in Almere aan bij de gemeente. Je krijgt dan zo’n roze pasje, waarmee je je ook kunt identificeren. Op de achterkant staat bij ‘AM’ en begin- en einddatum ingevuld. In die periode mag je met dit scooterrijbewijs in Almere en de rest van Nederland rijden. Geen nood, je kunt je scooterrijbewijs daarna gewoon verlengen. Alleen voor het eerste exemplaar moet je theorie- en praktijkexamen doen. Of je nu in Amsterdam, AlmereHaarlem, Purmerend, Hoofddorp, Alkmaar of Zaandam woont. Bij Dagcursus.nl haal jij snel je scooter rijbewijs! De theoriecursus, het theorie-examen en de praktijklessen voor de scooter volg je vlakbij Almere op een van onze vestigingen. De dichtstbijzijnde is Amsterdam of Hilversum.

 

Schrijf je in en haal je scooterrijbewijs in Almere!

Je scooter theorie in 1 dag halen, daarna vlot door naar de praktijk en binnen no-time met je scooterrijbewijs door Almere rijden … klinkt goed, toch? Schrijf je nu in bij Dagcursus en je kunt snel het gas opentrekken. Natuurlijk houd je je netjes aan de verkeersregels die je bij ons geleerd hebt. We zien je inschrijving graag tegemoet. Alvast heel veel scooterplezier!

Veelgestelde vragen

Heb je andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

Wat houdt een voorkeursdatum in?

Dit is de datum waarop je graag je dagcursus wil komen volgen. Wij en alle andere rijschoolhouders kunnen een voorkeursdatum niet garanderen, omdat we allen geheel afhankelijk zijn van wat het CBR vrijgeeft aan examenplekken. Het CBR geeft dagelijks nieuwe plekken vrij op korte termijn en lange termijn, maar communiceert dit nooit vooraf met de rijschoolhouders. Wij nemen altijd telefonisch contact om jouw beschikbaarheid te bespreken.

Moet ik mij vooraf voorbereiden om deel te nemen aan de theoriecursus?

Het is altijd aangeraden om vooraf de verkeersborden door te nemen en te oefenen. Bij ons ontvang je gratis een huiswerkpakket voor je theorie om voor te bereiden. Als je een betaald huiswerkpakket wil aanschaffen, dan kun je gerust contact ons opnemen

Ik heb mij aangemeld bij dagcursus.nl, hoe nu verder?

Zodra jij je hebt aangemeld ontvang je altijd een bevestigingsmail van ons. Heb je geen bevestigingsmail ontvangen, dan verzoeken wij je vriendelijk om contact met ons op te nemen. Wij nemen in meeste gevallen altijd telefonisch contact met je op om jouw aanmelding te bespreken of om een datum voor de proefles en of theoriecursus te bespreken.

Waarom moet ik dagcursus.nl machtigen?

Voordat er een theorie-examen of praktijk-examen voor de auto, motor, bromfiets of recreatievaart aangevraagd kan worden, dien jij daar eerst toestemming voor te geven. Dat doe je met een machtiging.

Lees meer

Contact
 020 -23 89 500
 info@dagcursus.nl

 
Locaties
  • Amsterdam
  • Den Haag
  • Rotterdam

Binnenkort breiden wij ook uit naar andere steden.

Belangrijke pagina's

Je scooter rijbwijs of scooter theorie halen? Wij zijn er voor jou onder andere in de regio Amsterdam, Almere, Haarlem, Purmerend, Alkmaar, Zaandam, Hoorn, Hilversum, Hoofddorp.

Volg ons ook op social media