• Eenvoudig inschrijven
 • Hoge slagingskans
 • 100% examengericht
 • Ervaren docenten
 • Binnen 1 dag je theorie
 • Klassikaal les
 • Unieke lesmethode
 • Snel CBR-examendatum

Theoriecursus | Amsterdam

Een snelle en betrouwbare theoriecursus in Amsterdam

Wil jij in Amsterdam een theoriecursus volgen om een stapje dichter bij je rijbewijs te zijn? Dat kan! Bij Dagcursus kun jij voor de auto, motor, brommer én scooter gemakkelijk je theorie behalen. Ons meest bekende pakket in Amsterdam is een dagcursus en het CBR-examen samen in 1 dag. Met ruim 20 jaar ervaring, bieden onze doortastende rij-instructeurs jou een hoge slagingskans! Kom vandaag nog een stapje dichter naar je rijbewijs en meld je aan voor onze theoriecursus in Amsterdam.

THEORIE CURSUS

 • Dagcursus & CBR examen in 1 dag
 • 100% examengericht
 • Klassikaal les

Dagcursus + theorie-examen in 1 dag

Dagcursus en CBR-examen op één zelfde dag? Dat kan bij ons. Met onze dagcursus ben je maximaal voorbereid op het cbr-theorie-examen!
 

actie stamp

€ 179,-

Nu €99,-

* excl CBR examenkosten

Cursus keuze

Inloop theorie

Geen tijd doordeweeks? Kies voor inloop theorie in het weekend! Met onze weekend theorie ben je maximaal voorbereid op het cbr-theorie-examen!
 

actie stamp

€ 177,-

Nu €117,-

* excl. CBR-theorie-examen

Cursus keuze

Dit bieden wij jou

Wij zijn een jong maar deskundig team, dat samen klaar staat om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn. Onze theoriecursus in Amsterdam wordt gegeven door enthousiaste docenten die allemaal het beste met je voorhebben. Bij ons ben je geen nummertje, we denken op elk moment met je mee. Voor meerdere voertuigen bieden wij jou een professionele theoriecursus. In Amsterdam staan wij bekend om ons hoge slagingspercentage! Zie hieronder welke diensten wij voornamelijk aanbieden:

 • Scooter/brommer dagcursus theorie + CBR-examen
 • Auto dagcursus theorie + CBR-examen
 • Motor dagcursus theorie + CBR-examen
 • Losse dagcursussen en losse examens
 • Uitgebreide lespakketten

Een theoriecursus voor iedereen

Zit je eraan te denken om deze theoriecursus en het CBR-examen samen op dezelfde dag te doen? Wij bieden deze combi vooral aan jongeren in Amsterdam van rond de 16 jaar oud, maar natuurlijk is iedereen welkom! Onze klassikale lessen zijn 100% examengericht en effectief voor jong en oud. In Amsterdam zitten wij op loopafstand van het station, we zijn dus goed bereikbaar. Al 20 jaar hanteren wij onze unieke lesmethode en nog altijd staan we hierdoor goed aangeschreven!

Over de theoriecursus van Dagcursus - De beste theorie cursus

Je scooter of brommer theorie in Amsterdam

Het theorie-examen voor je scooter mag je afleggen vanaf dat je 15,5 jaar oud bent. Dit gebeurd bij ons als volgt. Als je in 1 dag klaar wilt zijn, plannen wij in Amsterdam een examendag voor je in. Op diezelfde dag volg je eerst een theoriecursus. Op die manier zit je goed in de stof en haal jij je examen met gemak! Wil je nog zekerder zijn van je zaak? Dan kunnen we van tevoren meer theorielessen met je inplannen. Ook kun je altijd gebruik maken van ons gratis huiswerkpakket. Hoe dan ook heb jij bij ons in Amsterdam een hoge slagingskans!

Motor theoriecursus vraag

Snel je auto theorie

Ben je van plan om je autorijbewijs te gaan halen? Of ben je misschien zelfs al begonnen met rijlessen? Voordat je kan gaan afrijden, moet je eerst een theoriecursus hebben afgerond. In Amsterdam kun je daarvoor bij ons terecht. Wij begrijpen dat het behalen van je auto theorie een hele opgave kan zijn, zeker als je nog geen praktijkervaring hebt opgedaan. Ook als je moeite hebt met verkeersinzicht door bijvoorbeeld autisme, ADHD of faalangst, zullen wij je in Amsterdam begeleiden en je verzekeren van je certificaat. Meld je vandaag nog aan!

Een effectieve motor theoriecursus

De theorie van de motor wordt door onze kandidaten vaak onderschat. Dit komt doordat de meeste van onze toekomstige motorrijders in Amsterdam al in het bezit zijn van een scooter- of autorijbewijs. Ook past het CBR de examens regelmatig aan. Deze combinatie van factoren zorgt ervoor dat bijna de helft van de kandidaten zijn eerste poging niet haalt. Zorg er met onze theoriecursus voor dat jij niet onder die kandidaten valt! Bespaar jezelf tijd en geld en schrijf je in voor onze dagcursus in Amsterdam. Onze rij-instructeurs helpen jou er doorheen.

Ons team in Amsterdam

Ons team streeft naar een hoog slagingspercentage en geeft altijd een ijzersterke begeleiding. Met 20 jaar ervaring zorgen we er keer op keer voor dat onze kandidaten slagen voor hun theoriecursus en met een gerust hart door kunnen naar hun praktijkexamen. Jij hoeft je alleen maar in te schrijven, en wij regelen de rest. Zorg dat je op tijd bij de cursus bent, dan zorgen wij dat jij net als duizenden anderen zult slagen! Zie hieronder de voordelen die je bij onze theoriecursus geniet:

 • Theoriecursus & CBR examen in 1 dag
 • 100% examengericht
 • Hoge slagingskans
 • Klassikaal les
 • Eenvoudig inschrijven
Dagcursus - Theoriecursus auto, scooter en motor

Inschrijven bij Dagcursus

Inschrijven bij Dagcursus is simpel! Om onze theoriecursus te kunnen volgen meld je je allereerst aan op onze website, je ontvangt hierna een automatische bevestigingsmail. We sturen er een nieuwe e-mail achteraan met de vraag om ons te machtigen. Zodra je dit hebt gedaan, nemen we telefonisch contact met je op om de aanmelding en je beschikbaarheid voor de theoriecursus te bespreken. Ons team bevestigd de cursusdatum weer per mail. Daarna volg jij in Amsterdam de dagcursus en neem je op dezelfde dag het examen af.

Contact voor een betrouwbare theoriecursus in Amsterdam

Zoek jij naar de snelste en beste theoriecursus in Amsterdam? Wil je graag les krijgen van goede instructeurs en een duidelijk examen afleggen? Of je nou je theorie wilt halen voor de auto, scooter, brommer of motor: bij Dagcursus ben je verzekerd van ervaren leermeesters en een hoge slagingskans. Schrijf je vandaag nog in op onze website! Wil je eerst meer over ons of onze theoriecursus weten? Mail ons dan op info@dagcursus.nl of bel ons via 020 -2389500, we helpen jou graag verder.

  NEEM CONTACT MET ONS OP
  CONTACT OPNEMEN


  Illustratie contactformulier Theoriecursus Dagcursus