• Eenvoudig inschrijven
 • Hoge slagingskans
 • 100% examengericht
 • Ervaren docenten
 • Binnen 1 dag je theorie
 • Klassikaal les
 • Unieke lesmethode
 • Snel CBR-examendatum

Scooter rijbewijs Hilversum

Haal je scooter rijbewijs in Hilversum in 1 dag

Het is totaal geen gek idee om je scooter rijbewijs te halen in Hilversum. Je bent met de scooter niet alleen sneller dan de fiets, maar je bent vaak ook nog sneller dan de auto. Je rijdt moeiteloos door het Media Park of door het centrum naar jouw bestemming. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is je scooter rijbewijs halen. Bij Dagcursus kun je dit in slechts één dag voor elkaar krijgen. Hoe je dit doet? Lees het hieronder of schrijf je direct in om je scooter rijbewijs in één dag te halen in Hilversum.

SCOOTER THEORIE

 • Dagcursus & CBR examen in 1 dag
 • 100% examengericht
 • Klassikaal les

Dagcursus + theorie-examen in 1 dag

Dagcursus en CBR-examen op één zelfde dag? Dat kan bij ons. Met onze dagcursus ben je maximaal voorbereid op het cbr-theorie-examen!
 

actie stamp

€ 179,-

Nu €99,-

* excl CBR examenkosten

Cursus keuze

Inloop theorie

Geen tijd doordeweeks? Kies voor inloop theorie in het weekend! Met onze weekend theorie ben je maximaal voorbereid op het cbr-theorie-examen!
 

actie stamp

€ 177,-

Nu €117,-

* excl. CBR-theorie-examen

Cursus keuze

Scootertheorie bij Dagcursus.nl

In de loop der jaren heeft Dagcursus.nl een unieke lesmethode ontwikkeld die je alleen bij Dagcursus.nl kunt volgen. De lesmethode zorgt er voor dat je een hoge slagingskans hebt voor zowel jouw scooter CBR theorie-examen als jouw CBR praktijk-examen. Het moment dat je het verkeer in gaat is het belangrijk dat je weet wat de verkeersregels zijn.

Uit ervaring weten wij dat bestuurders die de regels goed en op de juiste manier weten toe te passen minder rijlessen nodig hebben en daardoor sneller slagen voor het CBR praktijk-examen.

Bij Dagcursus.nl ben je verzekerd van:

 • Hoge Slagingskans
 • Loopafstand van station
 • 100% examengericht
 • Ervaren docenten
 • Betalen op locatie
Scooter rijbewijs

Scooter rijbewijs halen in Hilversum

Altijd maar moeten fietsen of wachten op het station op het openbaar vervoer, je bent daar wel klaar mee. Je wilt sneller op jouw bestemming zijn en gelukkig is daar ook een oplossing voor. Je scooter rijbewijs halen in Hilversum. Om dit voor elkaar te krijgen hoef je maar een drie simpele stappen te volgen. Je schrijft je bij Dagcursus in voor de dagcursus met het theorie examen. Na het behalen van je certificaat schrijf je je in voor de praktijkcursus en het CBR-examen bij Dagcursus. Als je dit examen ook met succes afrondt, kunnen wij jou feliciteren met je scooter rijbewijs in Hilversum.

Scooter theoriecursus vraag

In 1 dag je scooterrijbewijs halen?

Als je aan de slag gaat met het behalen van je scooter rijbewijs in Hilversum, kun je bij Dagcursus uit een aantal verschillende pakketten kiezen.
De dagcursus is bedoeld om jou op de beste manier voor te bereiden op het theorie examen. Hierbij krijg je klassikaal les van ervaren docenten. Vervolgens krijg je huiswerkopdrachten mee, zodat je je op de beste manier kunt voorbereiden op het theorie examen. Wil je jouw theoriecertificaat halen, dan kies je voor het pakket met de dagcursus + theorie examen. Wil je daarna je scooter rijbewijs in Hilversum in één dag halen, dan geef je je bij Dagcursus op voor de praktijkcursus + CBR-examen.

Waarom kiezen voor Dagcursus?

Nooit meer op de fiets te hoeven rijden of met het openbaar vervoer op bestemming komen, is genoeg reden om je scooter rijbewijs te halen in Hilversum, maar waarom zou je voor Dagcursus moeten kiezen? Omdat je bij Dagcursus jouw scooter rijbewijs in één dag kunt halen. Daarnaast krijg je bij Dagcursus ook snel een examendatum. Met de doeltreffende lesmethode van Dagcursus rij jij binnenkort met je scooter rijbewijs op zak door Hilversum.

Regel nu je scooter rijbewijs in Hilversum

Je weet nu precies wat je moet doen om in Hilversum je scooter rijbewijs te halen: inschrijven bij Dagcursus! Of je nu in AmsterdamAlmereHaarlemPurmerendHoofddorp, Alkmaar of Zaandam woont. Bij Dagcursus.nl haal jij snel je scooter rijbewijs!

  NEEM CONTACT MET ONS OP
  CONTACT OPNEMEN


  Illustratie contactformulier Theoriecursus Dagcursus