• Eenvoudig inschrijven
 • Hoge slagingskans
 • 100% examengericht
 • Ervaren docenten
 • Binnen 1 dag je theorie
 • Klassikaal les
 • Unieke lesmethode
 • Snel CBR-examendatum

Scooter rijbewijs Alkmaar

Haal je scooter rijbewijs in Alkmaar in 1 dag

Ben jij er ook zo klaar mee om alles met de fiets of met het openbaar vervoer te doen? Met je scooter rijbewijs op zak ben je zoveel sneller op je bestemming in Alkmaar. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is de theorie en het examen in een dag afronden en hetzelfde geldt voor de praktijk. Ben je benieuwd hoe dit werkt? Dat vertellen we je graag op deze pagina. Lees het hieronder of schrijf je direct in bij Dagcursus om je scooter rijbewijs te halen in Alkmaar.

SCOOTER THEORIE

 • Dagcursus & CBR examen in 1 dag
 • 100% examengericht
 • Klassikaal les

Dagcursus + theorie-examen in 1 dag

Dagcursus en CBR-examen op één zelfde dag? Dat kan bij ons. Met onze dagcursus ben je maximaal voorbereid op het cbr-theorie-examen!
 

actie stamp

€ 179,-

Nu €99,-

* excl CBR examenkosten

Cursus keuze

Inloop theorie

Geen tijd doordeweeks? Kies voor inloop theorie in het weekend! Met onze weekend theorie ben je maximaal voorbereid op het cbr-theorie-examen!
 

actie stamp

€ 177,-

Nu €117,-

* excl. CBR-theorie-examen

Cursus keuze

Scootertheorie bij Dagcursus.nl

In de loop der jaren heeft Dagcursus.nl een unieke lesmethode ontwikkeld die je alleen bij Dagcursus.nl kunt volgen. De lesmethode zorgt er voor dat je een hoge slagingskans hebt voor zowel jouw scooter CBR theorie-examen als jouw CBR praktijk-examen. Het moment dat je het verkeer in gaat is het belangrijk dat je weet wat de verkeersregels zijn.

Uit ervaring weten wij dat bestuurders die de regels goed en op de juiste manier weten toe te passen minder rijlessen nodig hebben en daardoor sneller slagen voor het CBR praktijk-examen.

Bij Dagcursus.nl ben je verzekerd van:

 • Hoge Slagingskans
 • Loopafstand van station
 • 100% examengericht
 • Ervaren docenten
 • Betalen op locatie
Scooter rijbewijs

Scooter rijbewijs halen in Alkmaar

Je bent er klaar mee om altijd maar de fiets te moeten pakken of alles met het openbaar vervoer te doen. Je wilt je scooter rijbewijs halen in Alkmaar. Om dit in een dag voor elkaar te krijgen moet je wel een aantal stappen volgen. De eerste stap: je schrijft je bij Dagcursus in voor de dagcursus scooter theorie + CBR-examen. Doe dit zo vroeg mogelijk, want je moet deze stap behalen voordat je verder kunt naar stap 2. Bij de volgende stap schrijf je je in voor de praktijkcursus en het CBR-examen via Dagcursus. Wanneer deze twee stappen gelukt zijn, mag ik je feliciteren en dan ga je meteen naar de laatste stap: je scooter rijbewijs ophalen bij de gemeente Alkmaar.

Scooter theoriecursus vraag

Verschillende pakketten

Wanneer je je scooter rijbewijs wilt halen in Alkmaar, heb je een aantal opties. Je kunt namelijk uit verschillende pakketten kiezen.
Bij de dagcursus volg je onze examengerichte theoriecursus, waarbij je klassikaal les krijgt van ervaren docenten. Met het huiswerkpakket kun jij je optimaal voorbereiden op het theorie examen. Met de dagcursus & CBR-examen volg je de bovenstaande cursus en vervolgens gaan we samen naar het CBR voor het examen, zodat je je theoriecertificaat kunt halen. Het laatste pakket is het complete pakket om je scooter rijbewijs te halen in Alkmaar. Zo kun je je theorie examen in een dag halen met de dagcursus & CBR-examen en hetzelfde geldt voor de praktijk bij het laatste pakket

Waarom je scooter rijbewijs bij Dagcursus in Alkmaar halen?

Er zijn een aantal redenen waarom het voor jou gunstig is om je scooter rijbewijs bij Dagcursus in Alkmaar te halen. Niet alleen het feit dat je je theorie examen in één dag kunt halen of je praktijk in een dag afronden kunt, maar ook omdat je bij Dagcursus snel een examendatum krijgt. Met onze unieke lesmethode, waarbij alles 100% examengericht is, gaan we vlot en doeltreffend door alle examenstof heen, zodat jij binnen de kortste keren met je scooter rijbewijs op zak door Alkmaar kunt rijden.

Schrijf je in en haal je scooterrijbewijs in Alkmaar!

Je weet nu precies wat je moet doen om je scooter rijbewijs te halen in Alkmaar: inschrijven bij Dagcursus. Of je nu woont in AmsterdamAlmereHaarlemPurmerend, Zaandam, Hoorn of Hoofddorp: Bij Dagcursus haal je snel je scooter rijbewijs zodat je door Alkmaar kunt rijden!

  NEEM CONTACT MET ONS OP
  CONTACT OPNEMEN


  Illustratie contactformulier Theoriecursus Dagcursus