• Eenvoudig inschrijven
 • Hoge slagingskans
 • 100% examengericht
 • Ervaren docenten
 • Binnen 1 dag je theorie
 • Klassikaal les
 • Unieke lesmethode
 • Snel CBR-examendatum

Theorie in 1 dag

In 1 dag je theorie bij Dagcursus!

Ben jij op zoek naar een theoriecursus voor de auto, motor of scooter die je in 1 dag kan afronden? Dan is de theoriecursus van Dagcursus iets voor jou! Al 20 jaar geeft ons team les aan mensen van alle leeftijden, voornamelijk aan jongeren van rond de 16 jaar oud. Doordat we direct na de cursus het CBR-examen afnemen, zit de kennis nog vers in je hoofd en heb jij een hoge slagingskans! Zie jij het wel zitten om je theorie in 1 dag te halen? Schrijf je dan meteen in op onze website of geef ons een belletje via 020 -2389500.

THEORIE CURSUS

 • Dagcursus & CBR examen in 1 dag
 • 100% examengericht
 • Klassikaal les

Dagcursus + theorie-examen in 1 dag

Dagcursus en CBR-examen op één zelfde dag? Dat kan bij ons. Met onze dagcursus ben je maximaal voorbereid op het cbr-theorie-examen!
 

actie stamp

€ 179,-

Nu €99,-

* excl CBR examenkosten

Cursus keuze

Inloop theorie

Geen tijd doordeweeks? Kies voor inloop theorie in het weekend! Met onze weekend theorie ben je maximaal voorbereid op het cbr-theorie-examen!
 

actie stamp

€ 177,-

Nu €117,-

* excl. CBR-theorie-examen

Cursus keuze

Wat we jou bieden

Ons team van enthousiaste docenten staat altijd klaar om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn. We denken met je mee zodat jij je theorie in 1 dag kan halen. Bij ons ben je niet zomaar een nummertje! Voor meerdere voertuigen hebben wij een theoriecursus voor je klaarstaan, en bij elk van deze cursussen garanderen we een hoog slagingspercentage. Dus in 1 dag is echt de moeite waard! Welke cursussen bieden wij?

 • Inloop theorie & last minute theorie
 • Dagcursus met of zonder CBR-theorie examen of alléén CBR-examen
 • Weekend theorie & privé theorie
 • Online theorie
 • Klassikaal theorie
 • Motor dagcursus theorie + CBR-examen
 • Auto dagcursus theorie + CBR-examen
 • Scooter/brommer dagcursus theorie + CBR-examen

Een theoriecursus voor jongeren

Zou jij graag in 1 dag een theoriecursus volgen en je examen afleggen? Ben je rond de 16 jaar oud en wil je gewoon snel van alle stress af zijn? Haal dan in 1 dag je theorie bij Dagcursus. Wij begeleiden vooral jongeren naar hun theoriebewijs, maar natuurlijk is iedereen welkom! Onze lessen zijn klassikaal, 100% examengericht en sluiten aan bij zowel jong als oud. We hanteren onze unieke lesmethode al 20 jaar en staan nog altijd goed aangeschreven.

Over de theoriecursus van Dagcursus - De beste theorie cursus

Binnen 1 dag je scooter theorie

Vanaf het moment dat je 15,5 jaar oud bent mag je beginnen aan je scooter theorie. Als je graag in 1 dag klaar bent doen we dit als volgt. Jij schrijft je bij ons in en plant een examendag. Voordat je examen doet, volg je op diezelfde dag onze theoriecursus. Je zit daardoor goed met je hoofd in de stof en haalt moeiteloos je theorie-examen in 1 dag. Heb je graag meer zekerheid? Plan dan van tevoren meer theorielessen met ons in. Ook kun je altijd gebruik maken van ons gratis huiswerkpakket. Samen gaan we alles op alles zetten om jou te laten slagen!

Motor theoriecursus vraag

Een stap dichter naar je auto rijbewijs

Je auto theorie halen doe je bij ons ook in 1 dag. Ben jij eraan toe om dit te doen? Misschien ben je zelfs al bezig met rijlessen. Bij Dagcursus zorgen we ervoor dat je op tijd je theoriecursus haalt, zodat je daarna rustig verder kan plannen voor de praktijk. Je theoriebewijs halen kan een hele opgave zijn, ons team begrijpt dat. Zeker als je last hebt van faalangst, autisme of ADHD. Gelukkig zijn wij er om je te begeleiden. Ook jij kan je theorie in 1 dag halen.

Je motor theorie in 1 dag

De toekomstige motorrijders die zich bij ons aanmelden zijn vaak al in het bezit van hun scooter- of auto rijbewijs. Hierdoor onderschatten zij vaak de theorie voor de motor. Ook past het CBR regelmatig de examens aan. Deze combinatie zorgt ervoor dat bijna de helft van de kandidaten zijn theorie niet in 1 dag haalt. Blijf scherp en zorg ervoor dat jij je goed voorbereidt. Wij helpen je om niet in de val te trappen, dus meld je aan op onze website en haal je motor theorie in 1 dag!

Het team van Dagcursus

Het team van Dagcursus bestaat uit ervaren leermeesters die jou een hoge slagingskans garanderen. Al 20 jaar lang bieden wij een ijzersterke begeleiding en zorgen we er steeds opnieuw voor dat onze cursisten hun theorie in 1 dag weten te behalen. Nadat jij je hebt ingeschreven begeleiden wij je verder. Wil jij net als duizenden anderen ook je theorie in 1 dag halen? Meld je bij ons een en profiteer direct van de volgende voordelen:

 • Klassikaal les
 • Eenvoudig inschrijven
 • Hoge slagingskans
 • 100% examengericht
 • Theoriecursus & CBR-examen in 1 dag
Dagcursus - Theoriecursus auto, scooter en motor

Zo schrijf jij je in

Inschrijven bij ons doe je in enkele simpele stappen. Allereerst meld je je aan op onze website. Je krijgt een bevestigingsmail van ons zodra dit is gelukt. We sturen je daarna een nieuwe mail waarin we je vragen om ons te machtigen. Zodra je dit gedaan hebt nemen we telefonisch contact met je op en bespreken we jouw beschikbaarheid voor de theoriecursus. Nadat de afspraak is gezet sturen we opnieuw een bevestigingsmail. Daarna volg jij onze theoriecursus en doe je direct examen. Je theorie halen in 1 dag is zo geregeld.

Je theorie in 1 dag halen? Neem contact met ons op

Wil jij ook graag je theorie in 1 dag halen? Voor zowel de auto, scooter en motor kun jij terecht bij Dagcursus. Je bent bij ons verzekerd van een hoge slagingskans en docenten die jou bij de les houden. In 1 dag je theoriebewijs halen was nog nooit zo makkelijk! Schrijf je in op onze website, mail ons op info@dagcursus.nl of geef ons een belletje via 020 -2389500. Samen met jou zetten wij een stap dichter naar je rijbewijs.

  NEEM CONTACT MET ONS OP
  CONTACT OPNEMEN


  Illustratie contactformulier Theoriecursus Dagcursus