• Eenvoudig inschrijven
 • Hoge slagingskans
 • 100% examengericht
 • Ervaren docenten
 • Binnen 1 dag je theorie
 • Klassikaal les
 • Unieke lesmethode
 • Snel CBR-examendatum

Scooter theorie Amsterdam

Haal je scooter theorie in Amsterdam in 1 dag

Ben je (bijna) op de leeftijd dat je je scooter rijbewijs mag gaan halen? Of ben je daar nog niet aan toegekomen en gaat het er eindelijk van komen? Je hoeft in ieder geval niet op te kijken tegen langdradige theorielessen en dagenlang blokken. Bij Dagcursus haal je jouw scooter theorie in 1 dag. In Amsterdam of een andere leslocatie krijg je ‘s ochtends klassikaal les. Dezelfde dag, nog vóór de lunch, doe je op dezelfde locatie het CBR examen. Dankzij onze unieke lesmethode is de kans groot dat je slaagt! Nadat je de scooter theorie in Amsterdam hebt gehaald hoef je alleen nog de praktijk te halen en kun je die scooter starten. Ben je er klaar voor? Schrijf je nu in!

SCOOTER THEORIE

 • Dagcursus & CBR examen in 1 dag
 • 100% examengericht
 • Klassikaal les

Dagcursus + theorie-examen in 1 dag

Dagcursus en CBR-examen op één zelfde dag? Dat kan bij ons. Met onze dagcursus ben je maximaal voorbereid op het cbr-theorie-examen!
 

actie stamp

€ 179,-

Nu €99,-

* excl CBR examenkosten

Cursus keuze

Inloop theorie

Geen tijd doordeweeks? Kies voor inloop theorie in het weekend! Met onze weekend theorie ben je maximaal voorbereid op het cbr-theorie-examen!
 

actie stamp

€ 177,-

Nu €117,-

* excl. CBR-theorie-examen

Cursus keuze

Scootertheorie bij Dagcursus.nl

In de loop der jaren heeft Dagcursus.nl een unieke lesmethode ontwikkeld die je alleen bij Dagcursus.nl kunt volgen. De lesmethode zorgt er voor dat je een hoge slagingskans hebt voor zowel jouw scooter CBR theorie-examen als jouw CBR praktijk-examen. Het moment dat je het verkeer in gaat is het belangrijk dat je weet wat de verkeersregels zijn.

Uit ervaring weten wij dat bestuurders die de regels goed en op de juiste manier weten toe te passen minder rijlessen nodig hebben en daardoor sneller slagen voor het CBR praktijk-examen.

Bij Dagcursus.nl ben je verzekerd van:

 • Hoge Slagingskans
 • Loopafstand van station
 • 100% examengericht
 • Ervaren docenten
 • Betalen op locatie
Scooter rijbewijs

Wanneer mag je je scooter theorie in Amsterdam halen?

Iedereen van 15,5 jaar of ouder mag zich aanmelden voor het CBR theorie examen. Die leeftijd houden wij ook aan voor onze cursuslocatie in Amsterdam. De scooter theorie en het examen gebeuren namelijk op dezelfde dag. Ben je geslaagd voor de theorie? Dan kun je je fiets helaas nog niet in de berging zetten. Je moet namelijk ook een praktijkexamen afleggen en daarvoor moet je minimaal 16 jaar oud zijn.

Scooter theoriecursus vraag

Speciale verkeersregels voor scooters

Waarom moet je eigenlijk je scooter theorie halen om in Amsterdam en de rest van Nederland te mogen scooterrijden? Je kent de verkeersregels toch al van het fietsen? Voor de scooter gelden speciale verkeersregels. Die hangen weer af van wat voor scooter je rijdt. Rijd je bijvoorbeeld op een snorscooter, dan mag je maximaal 25 km/u rijden, hoef je geen helm op en moet je binnen de bebouwde kom op het fietspad rijden. Op een bromscooter moet je wél een helm op. Je gaat dan ook een stuk harder, tot maximaal 45 km/u. Met een bromscooter mag je juist niet op het fietspad rijden, maar wel op het fiets/bromfietspad en de rijbaan. Alle regels voor scooters leer je in een paar uur wanneer je bij ons in Amsterdam je scooter theorie komt halen.

Scooter theorie + praktijk volgen in Amsterdam

“Ok, in 1 dag de scooter theorie in Amsterdam halen klinkt leuk. Maar kan ik ook in 1 dag mijn hele scooter rijbewijs te halen?” Deze vraag krijgen we vaak en we moeten dan antwoorden dat dit vrij lastig is. Je kunt namelijk pas je praktijkexamen aanvragen wanneer je het theoriecertificaat gehaald hebt. Wil je zo vroeg mogelijk beginnen met scooterrijden, dan kun je wél direct op of vlak na je 16e verjaardag je scooter rijbewijs halen. Dat is een kwestie van slim plannen. Meld je eerst aan bij Dagcursus in Amsterdam om je scooter theorie te halen. Je las al dat dit vóór je 16e kan. Geslaagd? Top! Meld je nu direct aan voor de praktijklessen met CBR-examen. Je kunt hierbij een voorkeursdatum opgeven. Als de planning van het CBR het toelaat doe je op die dag praktijkexamen en haal je je gemakkelijk je scooter rijbewijs.

Aanmelden voor scooter theorie in Amsterdam

Ben je er klaar voor om je scooter theorie in Amsterdam te halen? Meld je aan via een van de oranje buttons! Wist je trouwens dat we verschillende cursuspakketten hebben om uit te kiezen? De pakketten bestaan uit: alleen de theoriecursus, cursus + examen of het hele rijbewijspakket (scooter theorie in Amsterdam + examen + praktijklessen + examen). Voor vragen kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

  NEEM CONTACT MET ONS OP
  CONTACT OPNEMEN


  Illustratie contactformulier Theoriecursus Dagcursus