• Eenvoudig inschrijven
 • Hoge slagingskans
 • 100% examengericht
 • Ervaren docenten
 • Binnen 1 dag je theorie
 • Klassikaal les
 • Unieke lesmethode
 • Snel CBR-examendatum

Dagcursus theorie – 1 daagse theorie cursus

Onze dagcursus voor jouw theoriebewijs

Zoek jij een dagcursus om de theorie van je auto, motor of scooter te halen? Welkom bij Dagcursus! Met onze 1 daagse theorie cursus kun jij in 1 dag je theoriebewijs halen. Nadat je de theorie hebt gevolgd, doe je namelijk meteen je CBR-examen. Omdat de kennis dan nog vers in je hoofd zit ga je geruster je examen in dan normaal. Je voelt je beter en je slagingskans is hoger! Zie jij onze 1 daagse theorie cursus wel zitten? Schrijf je meteen in voor onze dagcursus en haal je theoriebewijs snel en efficiënt.

THEORIE CURSUS

 • Dagcursus & CBR examen in 1 dag
 • 100% examengericht
 • Klassikaal les

Dagcursus + theorie-examen in 1 dag

Dagcursus en CBR-examen op één zelfde dag? Dat kan bij ons. Met onze dagcursus ben je maximaal voorbereid op het cbr-theorie-examen!
 

actie stamp

€ 179,-

Nu €99,-

* excl CBR examenkosten

Cursus keuze

Inloop theorie

Geen tijd doordeweeks? Kies voor inloop theorie in het weekend! Met onze weekend theorie ben je maximaal voorbereid op het cbr-theorie-examen!
 

actie stamp

€ 177,-

Nu €117,-

* excl. CBR-theorie-examen

Cursus keuze

Dit kun je verwachten

Enthousiaste docenten staan klaar om jou zo goed mogelijk op weg te helpen. Er wordt flexibel met je meegedacht bij moeilijkheden, je bent dus niet zomaar een nummertje. Hierdoor heb jij de hoogste kans om met onze dagcursus je theoriebewijs te halen voor de auto, scooter of motor. We geven al 20 jaar les en hebben voor meerdere voertuigen een goed aangeschreven dagcursus. Je theoriebewijs halen ging nooit zo gemakkelijk! Bekijk hier wat we jou allemaal kunnen bieden:

 • Inloop theorie & last minute theorie
 • Dagcursus met of zonder CBR-theorie examen of alléén CBR-examen
 • Weekend theorie & privé theorie
 • Online theorie
 • Klassikaal theorie
 • Motor dagcursus theorie + CBR-examen
 • Auto dagcursus theorie + CBR-examen
 • Scooter/brommer dagcursus theorie + CBR-examen

Een dagcursus voor de theorie vanaf 16 jaar en ouder

Bij ons volg je een dagcursus voor de theorie van de auto, motor of scooter. Vanaf 15,5 jaar oud kun je bij ons terecht voor een 1 daagse scooter theorie cursus. Verder geven we les aan iedereen die 16 jaar of ouder is. Onze unieke lesmethode zorgt al 20 jaar lang voor tevreden klanten, we staan dus nog altijd goed aangeschreven. We geven onze lessen klassikaal en ze zijn 100% examengericht. Voornamelijk richten we ons op jongeren, maar omdat onze lessen effectief zijn voor jong en oud is iedereen welkom!

Over de theoriecursus van Dagcursus - De beste theorie cursus

In 1 dag je theorie voor de scooter

Jij mag vanaf dat je 15,5 bent onze dagcursus doen voor je scooter theorie. Je kunt alles afronden in 1 dag. De theorie cursus volg je namelijk op dezelfde dag als je examen, alle informatie zit dus nog kersvers in je hoofd! Lijkt dit je toch niet genoeg? Dan kunnen we altijd nog extra theorielessen inplannen. Ook mag je gebruik maken van ons gratis huiswerkpakket. Samen gaan we er voor zorgen dat jij na onze dagcursus je theoriebewijs voor de scooter haalt!

Motor theoriecursus vraag

Ook met een aandoening snel je auto rijbewijs

Ook de theorie voor de auto is bij ons te leren in een dagcursus. Deze theorie moet op tijd in je hoofd zitten als je al bezig bent met rijlessen of zelfs al denkt aan afrijden. Eerst moet je namelijk nog je theoriebewijs halen! Bij Dagcursus haal jij de theorie voor de auto snel en effectief, zodat je meteen verder kan met de praktijk. Verder houden we rekening met mensen die last hebben van faalangst, ADHD of autisme. Voor deze mensen kan een 1 daagse theorie cursus een hele opgave zijn. Maar geen zorgen, want met de extra begeleiding van Dagcursus haal jij ook je theoriebewijs voor de auto!

De motor: onze 1 daagse theorie cursus

De cursisten die bij ons een dagcursus volgen voor de motor theorie zijn vaak al in het bezit van een theoriebewijs, of zelfs een rijbewijs, van een ander voertuig. Ze onderschatten hierdoor opvallend vaak onze dagcursus en halen hun theorie in bijna 50% van de gevallen niet bij de eerste poging. De begeleiding van onze docenten is ijzersterk, maar je moet natuurlijk wel goed meedoen met de lessen. We zullen je helpen om bij de les te blijven. Als jij je best doet garanderen we jou een hoge slagingskans!

Het team van Dagcursus geeft theorie aan iedereen

Ons team geeft les aan alle leeftijden en onze lessen zijn dus ook geschikt voor iedereen. Meestal zijn dat bij ons jongeren van 16 jaar en ouder. Al 20 jaar bieden wij onze lessen aan en nog altijd is het grootste deel van onze cursisten na afloop een tevreden klant. Met onze dagcursus haal jij je theoriebewijs voor je voertuig naar keuze, dus meld je vandaag nog aan! Profiteer net als duizenden anderen meteen van de volgende voordelen:

 • Hoge slagingskans
 • Eenvoudig inschrijven
 • Theoriecursus & CBR-examen in 1 dag
 • Klassikaal les
 • 100% examengericht
Dagcursus - Theoriecursus auto, scooter en motor

Inschrijven doe je zo

Inschrijven is bij ons erg simpel en zo gedaan. Meld je als eerste aan op onze website voor de 1 daagse theorie cursus. Je krijgt een bevestigingsmail van ons zodra dit is gelukt en in een volgende mail vragen we je om ons te machtigen. Hierna nemen we telefonisch contact met je op. We bespreken je beschikbaarheid en sturen je daarover een nieuwe bevestigingsmail. Het is vervolgens aan jou om op tijd te zijn bij de dagcursus en je theoriebewijs onder onze begeleiding te halen!

Een dagcursus voor elk theoriebewijs? Neem contact op

Haal jij ook graag met een dagcursus je theoriebewijs? Volg de 1 daagse theorie cursus van Dagcursus en haal in 1 dag je theorie! Mail ons voor meer vragen op info@dagcursus.nl of bel ons via 020 -2389500. Weet je al genoeg? Schrijf je dan direct bij ons in via de website.

  NEEM CONTACT MET ONS OP
  CONTACT OPNEMEN


  Illustratie contactformulier Theoriecursus Dagcursus