Brommer rijbewijs in 1 dag

Een brommer rijbewijs halen? Een brommer rijopleiding snel halen doe je bij Dagcursus.nl. Tegenwoordig moet jij eerst in het bezit zijn van jouw theorie. Dat kan bij ons in 1 dag. Als je geslaagd bent voor jouw scooter theorie dan pas kan je het examen aanvragen. Wil je vervolgens jouw brommer rijopleiding in 1 dag halen? Dan gaat het als volgt wanneer wij een examen datum hebben, plannen wij een aantal lessen voor jouw scooter praktijk. Zo kun je in sommige gevallen de volgende morgen al je brommer rijden!

Bij Dagcursus.nl ben je verzekerd van:

 Hoge Slagingskans
 Loopafstand van het station
 100% examengericht
 Betalen op locatie

Onze pakketten 

Alléén dagcursus

Dagcursus voor 99,-

Klasikaal les
Unieke lesmethode
Herkansingstarief
100% examengericht
Gratis huiswerkpakket

Praktijk scooter

Praktijk scooter basispakket 376,-

Proefles
3 lessen & CBR- examen in 1 dag
Lesscooter+ helm
De rijles start in CBR-examengebied

Dagcursus & CBR-examen

Dagcursus & CBR-examen voor 150,-

Dagcursus & CBR-examen in 1 dag
Klassikaal les
Herkansingstarief
100% examengericht
Gratis huiswerkpakket

Scootertheorie bij Dagcursus.nl

Een theoriecursus van een dag is dus de perfecte manier om direct je examen te halen. Zo ben je goed voorbereid op het examen van je brommer, dat je vaak ook in 1 dag kan halen. Binnen twee dagen kan jij dus al op de brommer naar je vrienden toe in plaats van een halfuur te fietsen! Bekijk alle beschikbare cursusdagen en meld je aan voor je brommer opleiding theoriecursus.

De theorie en het praktijk voor een brommer is exact hetzelfde als dat voor een scooter.

 

Brommer rijbewijs halen in 1 dag

Wanneer je 16 wordt of bent mag je examen gaan doen voor je brommer rijbewijs. Zo’n rijopleiding is natuurlijk heel handig want je mag nog niet zelfstandig autorijden op je zestiende. Met een brommer kan je dan toch eenvoudig zelf heen en weer naar je vrienden rijden die verder weg wonen, je kan sneller bij school komen en je kan langere afstanden afleggen. De fiets kan worden ingeruild voor een stoere brommer. Niet gek dus dat meer dan de helft van de 16-jarige hun brommer rijbewijs wil halen. Wij hebben de ideale manier om je brommer rijbewijs in 1 dag te halen! Wij hebben meerdere vestigingen, bijvoorbeeld in Amsterdam, waar jij je rijopleiding in 1 dag kan halen. We bieden een hele dag theoriecursus waar je aan kan mee doen. Op deze dag ga jij samen met andere cursisten een hele ochtend leren voor je theorie met onze docenten. Na deze ochtend doe je meteen examen waardoor je slagingskans hoog is. Alle stof is namelijk net behandeld en zit nog vooraan in je geheugen. Je hoeft dus niet meer wekenlang te leren om vervolgens te hopen dat je het gehaald hebt.

Veelgestelde vragen

Heb je andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

Wat houdt een voorkeursdatum in?

Dit is de datum waarop je graag je dagcursus wil komen volgen. Wij en alle andere rijschoolhouders kunnen een voorkeursdatum niet garanderen, omdat we allen geheel afhankelijk zijn van wat het CBR vrijgeeft aan examenplekken. Het CBR geeft dagelijks nieuwe plekken vrij op korte termijn en lange termijn, maar communiceert dit nooit vooraf met de rijschoolhouders. Wij nemen altijd telefonisch contact om jouw beschikbaarheid te bespreken.

Moet ik mij vooraf voorbereiden om deel te nemen aan de theoriecursus?

Het is altijd aangeraden om vooraf de verkeersborden door te nemen en te oefenen. Bij ons ontvang je gratis een huiswerkpakket voor je theorie om voor te bereiden. Als je een betaald huiswerkpakket wil aanschaffen, dan kun je gerust contact ons opnemen

Ik heb mij aangemeld bij dagcursus.nl, hoe nu verder?

Zodra jij je hebt aangemeld ontvang je altijd een bevestigingsmail van ons. Heb je geen bevestigingsmail ontvangen, dan verzoeken wij je vriendelijk om contact met ons op te nemen. Wij nemen in meeste gevallen altijd telefonisch contact met je op om jouw aanmelding te bespreken of om een datum voor de proefles en of theoriecursus te bespreken.

Waarom moet ik dagcursus.nl machtigen?

Voordat er een theorie-examen of praktijk-examen voor de auto, motor, bromfiets of recreatievaart aangevraagd kan worden, dien jij daar eerst toestemming voor te geven. Dat doe je met een machtiging.

Lees meer

Contact
 020 -23 89 500
 info@dagcursus.nl

 
Locaties
  • Amsterdam
  • Den Haag
  • Rotterdam

Binnenkort breiden wij ook uit naar andere steden.

Belangrijke pagina's

Je scooter rijbwijs of scooter theorie halen? Wij zijn er voor jou onder andere in de regio Amsterdam, Almere, Haarlem, Purmerend, Alkmaar, Zaandam, Hoorn, Hilversum, Hoofddorp.

Volg ons ook op social media