• Eenvoudig inschrijven
 • Hoge slagingskans
 • 100% examengericht
 • Ervaren docenten
 • Binnen 1 dag je theorie
 • Klassikaal les
 • Unieke lesmethode
 • Snel CBR-examendatum

Autotheorie in 1 dag

Haal jij ook graag je autotheorie in 1 dag?

Ben jij van plan om je autotheorie in 1 dag te halen? Schrijf je dan in voor de theoriecursus van Dagcursus. Onze instelling biedt jou de mogelijkheid om op dezelfde dag je theoriecursus te doen én je CBR-examen af te nemen. Ons team geeft al 20 jaar lang les, voornamelijk aan jongeren van 16 jaar of iets ouder. Maar natuurlijk is iedereen welkom bij ons! Zou jij graag je autotheorie in 1 dag op zak willen hebben? Meld je vandaag nog aan via de website.

AUTO THEORIE

 • Dagcursus & CBR examen in 1 dag
 • 100% examengericht
 • Klassikaal les

Dagcursus + theorie-examen in 1 dag

Dagcursus en CBR-examen op één zelfde dag? Dat kan bij ons. Met onze dagcursus ben je maximaal voorbereid op het cbr-theorie-examen!
 

actie stamp

€ 179,-

Nu €99,-

* excl CBR examenkosten

Cursus keuze

Inloop theorie

Geen tijd doordeweeks? Kies voor inloop theorie in het weekend! Met onze weekend theorie ben je maximaal voorbereid op het cbr-theorie-examen!
 

actie stamp

€ 177,-

Nu €117,-

* excl. CBR-theorie-examen

Cursus keuze

Dit bieden wij jou

Het team van Dagcursus staat met enthousiasme voor je klaar. Onze ervaren docenten zorgen ervoor dat ze jou zo goed mogelijk van dienst zijn bij elke stap die je neemt. We denken met je mee zodat jij je autorheorie in 1 dag haalt! Met meerdere soorten auto’s hebben wij jarenlange ervaring, we weten precies waar we het over hebben en bieden jou een hoge slagingskans. We staan ook bekend om ons hoge slagingspercentage, dus dit is niet iets dat we zomaar zeggen. Kom bij ons je autotheorie in 1 dag halen en zie meteen wat we jou nog meer kunnen bieden:

 • Inloop theorie & last minute theorie
 • Dagcursus met of zonder CBR-theorie examen of alléén CBR-examen
 • Weekend theorie & privé theorie
 • Online theorie
 • Klassikaal theorie
 • Motor dagcursus theorie + CBR-examen
 • Auto dagcursus theorie + CBR-examen
 • Scooter/brommer dagcursus theorie + CBR-examen

Autotheorie in 1 dag voor 16 jaar of ouder

Zou jij graag je autotheorie in 1 dag willen behalen? Ben je 16 jaar of ouder en zie je het wel zitten om in 1 dag van alle stress af te zijn? Meld je dan aan voor de theoriecursus van Dagcursus. Voornamelijk geven wij les aan jongeren van 16 jaar oud of iets daarboven, maar we hebben alle leeftijden al een keer langs zien komen. Onze klassikale lessen zijn 100% examengericht en effectief bewezen voor zowel jong als oud! Al 20 jaar hanteren wij onze unieke lesmethode en nog steeds haalt het gros van onze cursisten zijn autotheorie in 1 dag.

Theoriecursus auto, scooter en motor - Dagcursus

Je CBR-examen direct na de theoriecursus

Vanaf het moment dat jij 16 jaar oud bent mag je bij ons beginnen aan je autotheorie. In 1 dag kun jij je theorie voor de auto in je zak steken. Je hoeft je alleen maar bij ons in te schrijven en dan nemen wij het van je over! Je plant bij het inschrijven een examendag bij ons in. Op diezelfde dag volg jij voor de autotheorie een dagcursus zodat de kennis nog vers in je hoofd zit op het moment dat je aan je examen begint. Zo heb jij minder last van stress en ga je zelfverzekerd de strijd met de examenvragen aan!

Auto theoriecursus vraag

Extra hulp bij aandoeningen

Heb je last van een aandoening? Aan mensen met bijvoorbeeld faalangst, autisme of ADHD bieden wij extra hulp. Bijvoorbeeld met extra lessen. Onze docenten begrijpen wat een enorme opgave de autotheorie kan zijn. En in 1 dag een cursus volgen en meteen examen doen is natuurlijk ook niet niks. We begeleiden je zo goed als we kunnen en geven je ook inzicht in de valstrikken van de examenvragen van het CBR. Verder hebben we een huiswerkpakket waar jij gratis gebruik van kan maken. Samen zorgen wij ervoor dat jij je autotheorie in 1 dag haalt!

Meer tijd nodig voor je autotheorie in 1 dag?

Een examen aanvragen met extra tijd is natuurlijk ook altijd een optie. Als je moeite hebt met lezen of minder goed presteert onder tijdsdruk is namelijk niet eerlijk om het examen in dezelfde tijd te moeten afleggen als alle andere cursisten. Verder raden we je aan om het examen niet te onderschatten als je al een scooter- of brommer rijbewijs hebt. Er zijn altijd wel een paar mensen die hierdoor afvallen en dat is natuurlijk zonde. Trap niet in de val en haal je autotheorie in 1 dag.

Dit zijn jouw docenten

De docenten van Dagcursus hebben allemaal jarenlange ervaring en garanderen dat jij een hoge slagingskans hebt. Dankzij hun ijzersterke begeleiding zorgen zij er al 20 jaar voor dat het overgrote deel van onze cursisten hun autotheorie in 1 dag weet te behalen. Al duizenden mensen gingen je met succes voor, dus probeer het nu zelf! Schrijf je bij ons in en geniet van onze voordelen:

 • Hoge slagingskans
 • Eenvoudig inschrijven
 • Klassikaal les
 • Theoriecursus & CBR examen in 1 dag
 • 100% examengericht
Dagcursus - Theoriecursus auto, scooter en motor

Inschrijven om je autotheorie in 1 dag te halen

Inschrijven is gelukkig erg simpel. Als eerste meld je je aan op onze website. Je krijgt van ons een bevestigingsmail zodra dit goed gelukt is. In een nieuwe mail vragen we jou om ons te machtigen. Als volgende stap nemen wij telefonisch contact met je op en bespreken we jouw beschikbaarheid. Na deze afspraak gemaakt te hebben sturen we een nieuwe bevestigingsmail en daarna volg jij op de uitgekozen datum de theoriecursus. Je autotheorie in 1 dag halen is dus snel geregeld.

Je autotheorie in 1 dag? Neem contact op met Dagcursus

Wil jij ook graag je autotheorie in 1 dag halen? Schrijf je in voor de theoriecursus van Dagcursus en volg de cursus en het CBR-examen op dezelfde dag! Schrijf je vandaag nog in via onze website. Heb je vragen? Bel ons dan via 020 -2389500 of stuur een mailtje naar info@dagcursus.nl. Tot snel!

  NEEM CONTACT MET ONS OP
  CONTACT OPNEMEN


  Illustratie contactformulier Theoriecursus Dagcursus